Minmy Skrevet 28. desember 2003 #1 Skrevet 28. desember 2003 Hei! Jeg har nettopp kjöpt en elgstek som jeg har planer om å servere på nyttårsaften. Problemet er at jeg er temmelig grönn når det gleder lit "finere" middagslaging og trenger sårt hjelp! Er det noen der ute som kan hjelpe med en oppskrift/fremgansmåte på denne hvordan jeg skal tillage denne steken? Kan legge til at den veier ca 1,5 kg (vi blir 5 gutter og meg, holder det??) og at jeg ikke har steketermometer, hvor lenge skal den steke? Må jeg brune den i stekepanne först? Videre har jeg planer om å servere flötegratinerte poteter, smördampede grönnsaker og viltsaus, passer det til? Og er det noen som har en bra oppskrift på viltsaus? Jepp, litt vann over hodet nå! Hjelp noen?! På forhånd stooor takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå