AnonymBruker Skrevet 8. januar 2012 #1 Skrevet 8. januar 2012 Har en flatbiff av elg på nesten ett kg. Er litt uvant med flatbiff, og hvordan jeg bør tilberede den for at den skal bli mest mulig mør og saftig. Jeg regner nesten med at den ikke er så egnet til vanlig biff? Har googlet litt og ser den kan tilberedes både som roastbiff og steik. Noen med erfaring fra dette? Tips og triks? Eventuelt forslag til andre ting man kan bruke den til?
Gjest Armule Skrevet 8. januar 2012 #2 Skrevet 8. januar 2012 Brun den i stekepanna, for deretter å ha den i ovnen?
Gjest snoopy_93 Skrevet 8. januar 2012 #3 Skrevet 8. januar 2012 Du kan kanskje finne noen gode oppskrifter her.
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2012 #8 Skrevet 7. februar 2012 Du kan kanskje finne noen gode oppskrifter her. Linken funker ikke lenger..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå