Eplegrønn Skrevet 26. desember 2003 #1 Skrevet 26. desember 2003 Hei og god jul ! Har laget rødvinssaus til lammelåret, men synes det ble så skarp smak på den! Hva kan jeg gjøre for å få den rundere? Håper noen kloke hoder kan hjelpe meg, og helst før 5 i dag På forhånd takk :D
Gjest Brunhilde Skrevet 26. desember 2003 #2 Skrevet 26. desember 2003 Kan du prøve å runde den av med ørlitegrann sukker?
Eplegrønn Skrevet 26. desember 2003 Forfatter #3 Skrevet 26. desember 2003 Har faktisk prøvd med ei klype sukker, men var usikker på om jeg skulle tørre å ta mere.. Kan jeg bruke sukkerkulør for å få fargen mørkere?
Gjest Brunhilde Skrevet 26. desember 2003 #4 Skrevet 26. desember 2003 Jeg bruker sukkerkulør - men den smaker vel ikke så mye, gjør den det? Lykke til - håper du finner en god løsning!
Gjest Madam Felle Skrevet 26. desember 2003 #5 Skrevet 26. desember 2003 Fløte kan også runde av smaken litt, men ellers kan du ta litt mer sukker i.
Eplegrønn Skrevet 26. desember 2003 Forfatter #6 Skrevet 26. desember 2003 Tusen takk! :D Tror jeg begynner å nærme meg noe her...
Gjest Madam Felle Skrevet 26. desember 2003 #7 Skrevet 26. desember 2003 Fint :D prøve seg frem er den beste metoden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå