Gjest Lea Skrevet 22. desember 2003 #1 Del Skrevet 22. desember 2003 Jeg skal ha karamellpudding i tillegg til riskrem på julaften. Selve puddingen blir fra pakke, men jeg har lyst til å lage karamellsausen selv. Liker ikke den klissete greia på flaske. Tenker på den typen saus som smaker litt "brent" liksom og er mer tyntflytende enn de på flaske (tror jeg da). Noen som har en oppskrift til meg? Vtat det ligger en del oppskrofter på nettet, men jeg vil gjerne ha en oppskrift som noen har testet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde Skrevet 23. desember 2003 #2 Del Skrevet 23. desember 2003 Jeg strør sukker i panna og lar det smelte uten å røre. Når det er passe brunt tilsetter jeg kokende vann - obs: Det spruter! Lar sausen koke 10-15 minutter - og vips, ferdig! Det er som er veldig godt er å piske kremfløte og blande denne sausen i - nydelig kremkaramellsaus, men det er jo en smakssak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 23. desember 2003 #3 Del Skrevet 23. desember 2003 Takk :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå