Gå til innhold

Lage vaniljeKREM av vaniljeSAUS?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Utfra http://krem.no/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=42 og http://krem.no/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=42 kan du prøve å mikse i litt maizena og røre den tykk over varme. Pass deg for maizenaklumper bare, de smaker ikke videre godt.

Rør ut maismelet i bittelitt kald melk/fløte/vann, slik at det er klumpfritt, og rør det godt inn i sausen før du setter på varme. Du kan også bruke litt potetmel, hvis du er lens for maismel, men potetmel må koke for å stivne, mens maizenna greier seg med lavere temperatur.

Avhengig av hva du skal bruke vaniljekremen til, kan du eventuelt prøve å brette kald vaniljesaus inn i stivpisket krem. Du må være lett på hånden. Søt gjerne vaniljesausen litt ekstra før innbretting.

Annonse

AnonymBruker

Hei, er det mulig å lage vaniljekrem av vaniljesaus, evt hvordan?:)

Elsker vaniljekrem :gjeiper:

Om det er saus fra pose,så bruk halvparten av melkemengden. Når den er kald,så pisker du krem av fløte og blander.Hvis ikke blir kremen veldig skarp,og du kjenner at den er uferdig for å si det slik.

Lager du saus selv,så reduserer du bare melkemengden.Her blir den ikke så skarp,siden en bruker vaniliestang. Anbefaler pisket krem i uasett,og det er et must i kaker

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...