AnonymBruker Skrevet 1. januar 2012 #1 Del Skrevet 1. januar 2012 Hei, er det mulig å lage vaniljekrem av vaniljesaus, evt hvordan? Elsker vaniljekrem :gjeiper: Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/617198-lage-vaniljekrem-av-vaniljesaus/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2012 #2 Del Skrevet 1. januar 2012 Utfra http://krem.no/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=42 og http://krem.no/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=42 kan du prøve å mikse i litt maizena og røre den tykk over varme. Pass deg for maizenaklumper bare, de smaker ikke videre godt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/617198-lage-vaniljekrem-av-vaniljesaus/#findComment-10236591 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2012 #3 Del Skrevet 1. januar 2012 Ellers kan du jo bare gjøre det på den enkle måten, og blande den med passelig mengde pisket krem. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/617198-lage-vaniljekrem-av-vaniljesaus/#findComment-10236613 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 1. januar 2012 #4 Del Skrevet 1. januar 2012 Bruk halvparten av væskemengden som skal til for å lage saus. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/617198-lage-vaniljekrem-av-vaniljesaus/#findComment-10236625 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 1. januar 2012 #5 Del Skrevet 1. januar 2012 Rør ut maismelet i bittelitt kald melk/fløte/vann, slik at det er klumpfritt, og rør det godt inn i sausen før du setter på varme. Du kan også bruke litt potetmel, hvis du er lens for maismel, men potetmel må koke for å stivne, mens maizenna greier seg med lavere temperatur. Avhengig av hva du skal bruke vaniljekremen til, kan du eventuelt prøve å brette kald vaniljesaus inn i stivpisket krem. Du må være lett på hånden. Søt gjerne vaniljesausen litt ekstra før innbretting. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/617198-lage-vaniljekrem-av-vaniljesaus/#findComment-10236636 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 2. januar 2012 #6 Del Skrevet 2. januar 2012 Bruk halvparten av væskemengden som skal til for å lage saus. Halvparten av væskemengden for å lage krem, kanskje? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/617198-lage-vaniljekrem-av-vaniljesaus/#findComment-10241389 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2012 #7 Del Skrevet 3. januar 2012 Hei, er det mulig å lage vaniljekrem av vaniljesaus, evt hvordan? Elsker vaniljekrem :gjeiper: Om det er saus fra pose,så bruk halvparten av melkemengden. Når den er kald,så pisker du krem av fløte og blander.Hvis ikke blir kremen veldig skarp,og du kjenner at den er uferdig for å si det slik. Lager du saus selv,så reduserer du bare melkemengden.Her blir den ikke så skarp,siden en bruker vaniliestang. Anbefaler pisket krem i uasett,og det er et must i kaker Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/617198-lage-vaniljekrem-av-vaniljesaus/#findComment-10248616 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3. januar 2012 #8 Del Skrevet 3. januar 2012 Bruk halvparten av væskemengden som skal til for å lage saus. Halvparten av væskemengden for å lage krem, kanskje? Det var jo akkurat det hun sa! Måtte du ha det med egne ord, eller misforstod du virkelig? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/617198-lage-vaniljekrem-av-vaniljesaus/#findComment-10249894 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå