Gå til innhold

Kalkunrester


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hadde kalkun i går til nyttårsmiddag, men har relativt mye igjen i dag. Ønsker å bruke kalkunkjøttet igjen i dag til kalkunmiddag. Hvordan kan jeg få varmet kjøttet igjen og unngå at det blir tørt? Noen med tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Jamie Oliver har en oppskrift med rester av kalkun som ser helt himmelsk ut!

Har ikke prøvd den selv, men har store planer om det!

Bare til å google "Jamie oliver turkey pie".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Takk for innspill.

Valgte til slutt å bruke denne oppskriften som var veldig god!

Gjorde riktig nok noen tilføyelser: kremfløte, charlottløk, purre og hvitløksbåter.

Kalkun i form.

1 renset grillet kylling (eller tilsvarende mengde kalkun)

1 paprika

2 løk

1 boks matfløte (1/3 l)

1 terning hønsebuljong

karri

revet ost

Skjær paprika og løk i strimler. Brun lett i pannen. Tilsett fløte, buljon og karri (bruker vel vanligvis ca 1-2 ts). La dette koke noen minutter. Hell over i ildfast form, legg kylling/kalkun i et lag over. Og strø over revet ost.

Sett i ovnen på ca 200 grader i 15 - 20 min.

Serveres med ris, salat og hvitløksbrød!

Veldig fin å bruke som fest/besøk/venne-mat for den kan godt lages i god tid i forveien, og bare puttes i ovnen når det nærmer seg spising

Kilde: http://forum.nybaktmamma.com/showthread.php?t=485441

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...