AnonymBruker Skrevet 1. januar 2012 #1 Skrevet 1. januar 2012 Hadde kalkun i går til nyttårsmiddag, men har relativt mye igjen i dag. Ønsker å bruke kalkunkjøttet igjen i dag til kalkunmiddag. Hvordan kan jeg få varmet kjøttet igjen og unngå at det blir tørt? Noen med tips?
Safir Skrevet 1. januar 2012 #3 Skrevet 1. januar 2012 (endret) lage grateng? Endret 1. januar 2012 av Safir
Avalon Skrevet 1. januar 2012 #7 Skrevet 1. januar 2012 Jamie Oliver har en oppskrift med rester av kalkun som ser helt himmelsk ut! Har ikke prøvd den selv, men har store planer om det! Bare til å google "Jamie oliver turkey pie".
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2012 #8 Skrevet 4. januar 2012 Takk for innspill. Valgte til slutt å bruke denne oppskriften som var veldig god! Gjorde riktig nok noen tilføyelser: kremfløte, charlottløk, purre og hvitløksbåter. Kalkun i form. 1 renset grillet kylling (eller tilsvarende mengde kalkun) 1 paprika 2 løk 1 boks matfløte (1/3 l) 1 terning hønsebuljong karri revet ost Skjær paprika og løk i strimler. Brun lett i pannen. Tilsett fløte, buljon og karri (bruker vel vanligvis ca 1-2 ts). La dette koke noen minutter. Hell over i ildfast form, legg kylling/kalkun i et lag over. Og strø over revet ost. Sett i ovnen på ca 200 grader i 15 - 20 min. Serveres med ris, salat og hvitløksbrød! Veldig fin å bruke som fest/besøk/venne-mat for den kan godt lages i god tid i forveien, og bare puttes i ovnen når det nærmer seg spising Kilde: http://forum.nybaktmamma.com/showthread.php?t=485441
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå