Gjest Sobril Skrevet 31. desember 2011 #1 Skrevet 31. desember 2011 Lager lammestek til min kjære og meg. Noen steder leser jeg at kjernetemperaturen skal være 60 grader for rosa andre steder 70. Hva pokker er riktig?
Nabokona Skrevet 31. desember 2011 #2 Skrevet 31. desember 2011 Har brukt 70 og da blir den perfekt:) Ser forøvrig alltid på puppene dine når du poster. Umulig å få øynene bort. Kult bilde.
Gjest Sobril Skrevet 31. desember 2011 #3 Skrevet 31. desember 2011 Det er verken meg eller mine pupper, men mine æ'kke så verst de heller ;-) Jeg vil gjerne at den skal være rosa. er den det ved 70 altså?
momo Skrevet 31. desember 2011 #4 Skrevet 31. desember 2011 Akkurat spist våres lammestek på 65 grader nå, helt perfekt rosa. Og er 65 grader jeg har laget den på hvert år, og den blir alltid perfekt rosa.
ladamafia Skrevet 1. januar 2012 #7 Skrevet 1. januar 2012 tar ut låret på ca 60, pakker det inn i folie og lar det vile til det er ca 65 grader.
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2012 #8 Skrevet 1. januar 2012 Låner tråden litt jeg... Jeg har et røkt lammelår og har blitt fortalt at jeg skal bruke stekepose. Men hvor lenge bør jeg steke den? Og må jeg bruke steketermometer?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå