Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg fant denne oppskriften på nettet. http://ceciliefelice.blogg.no/1318451629_protein_cupcakes.html

Disse så utrolig gode ut :) Men jeg har desverre ikke bakepro og No egg pulver.

Noe jeg kan bruke som erstatning eller kan jeg droppe det ? Blir kansje ikke like mye protein cupcakes om jeg dropper det da? forslag ? har veldig lyst til og lage disse de ser sååå gode ut :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Med mindre du er på en ekstrem Atkinsdiett eller har matallergi/intoleranser så ser jeg ikke problemet med å lage muffins med egg og smør som på gamlemåten. Kan med fordel bruke noe annet enn fint kveitemjøl for å senke GI og GB noe som f.eks grovt mel eller mandelmel, og hive i raspet grønt eller frøblandinger.

Er det noe som er langt fra det vi er ment til å spise så er det bakevarer basert på konserveringsmidler og kunstige tilsetningsstoffer. Det er også et svært dyrt kosthold, og i lengden så er det ikke proteinmuffins som kommer til å tippe balansen på sunn-usunn.

Endret av bergans
  • Liker 1
Skrevet

Dama har jo faktisk endret etternavn til CUPCAKES! :skratte: Leste det for ikke så lenge siden på bloggen. Hadde sikkert vært søtt på en 4 åring, men på en på 25?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...