Evie Skrevet 30. desember 2011 #1 Skrevet 30. desember 2011 Vi skal holde bryllup på disen gård og er usikre på hva vi skal servere. Vil ikke gjøre det alt for dyrt så har vært inne på tanken å leie kokk til å Grille (340,- pr pers), leie kokk og kjøpe råvarer i sverige og lage en tre retters, koldtbord, buffe med tapas eller annet. Syns det er vanskelig å velge, vil jo at det skal være litt formelt også men vil som sagt ikke betale alt for mye. Vi skal ha 50 gjester og hadde håpet at det ikke skulle koste mer enn max 350 pr kuvert. Dette er da for forrett og hovedrett. Dessert faller utenfor og vi vurderer å lage forrett selv. Tips anyone? :-)
Gjest Solstråla88 Skrevet 30. desember 2011 #2 Skrevet 30. desember 2011 Vi skal servere 3-retters. Vi har brukt et cateringselskap fra drøbak, hvor kokken er knall bra. Mat er noe av det dyreste ved og arrangere bryllup, og jeg ville heller brukt mye penger på mat enn kjole feks. Jeg har vært i et bryllup hvor det var koldtbord, og det var en konfirmasjons følelse over det hele. Og grille til 50 pax er ikke lett. Kjøttet kan fort bli tørt, lunkent og i det heletatt. Ikke lett og holde grillet mat varmt og holde det bra.
Anglofil Skrevet 30. desember 2011 #3 Skrevet 30. desember 2011 Vi betalte 850 kr for hver kuvert, hadde da fireretters middag. Menyen vår var følgende: 1. forrett: * Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto (forslag fra stedet hvor vi skal ha vielse/fest) 2. forett/hvilerett * Bruschetta Hovedrett: * Grillet medaljong av okse (stedet hvor vi gifter oss), broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne. Dessert: * Bringebærsorbét Mvh Yvonne
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå