Gå til innhold

Ribbe stekt i stykker!


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Vi skal steke ribben i stykker. Er det best å steke den i langpannen da eller på rist over langpannen?

God jul alle sammen!

Skrevet

stek den i langpannen .....så langt ned som mulig.

Skrevet

Trodde du hadde en krise her jeg nå... At du hadde stekt i stykker ribba di liksom :sjarmor:

Har ikke noe fornuftig å komme med jeg, ville bare se hva "fixen" på dette problemet var... hehe ;)

Er visst litt trøtt enda jeg... :klaske:

Skrevet

Jeg trodde også at ribben var stekt i stykker, ja det ja nei det blir bare tull...

Men jeg ville stekt den i en langpanne med en tallerken under. For hvis du steker den på rista renner jo all kraften ut. Den blir kjempetørr, men hvis du legger den i langpanna og har litt gulrøtter og løk ved siden av setter dette en deilig smak.

Gjest Anonymous
Skrevet

Ved å bruke biter(som hadde vært naturlig), istedet for stykker, så hadde ikke misforståelsen om en "i-stykker-stekt" ribbe oppstått.

Det heter da ribbe-biter, og ikke ribbe-stykker???

Gjest Anonymous
Skrevet

Ja, ok da, mente i BITER. Burde jeg krydre den i hel, så dele opp, eller dele først og så krydre de?

Skrevet

Det heter da ribbe-biter, og ikke ribbe-stykker???

:roll:

Heter det vel ikke...???

"Ja takk, jeg tar gjerne et ribbe-stykke til..."

Det sier nå jeg...

Avsporing... Ja vell... :oops:

Skrevet

.... og jeg sier enten porsjonsbiter eller porsjonsstykker. :ler:

Men jeg trodde også at dette handlet om en herpet ribbe... :lol:

Gjest Anonymous
Skrevet

ja vel, har vel kanskje sagt at jeg uttrykket meg feil over, men tuusen takk da dere for de flotte hjelpsomme innleggene! NOT.

Skrevet
Vi skal steke ribben i stykker. Er det best å steke den i langpannen da eller på rist over langpannen?

God jul alle sammen!

Vel, det spiller ingen rolle om du bruker rist eller ikke. :wink:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...