Indira Skrevet 20. desember 2003 #1 Del Skrevet 20. desember 2003 Vi skal ha middagsgjester imorgen, skal ha skinkestek. Bør jeg salte og pepre den ikveld? Hvor lenge ca skal den steke, er ca 2,5 kg stor. Er det noen knep jeg bør vite? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 20. desember 2003 #2 Del Skrevet 20. desember 2003 http://folk.uio.no/oeivinda/svinid1.html Der finner du en grei oppskrift. Det eneste jeg gjør forskjellig er å legge steken i en stekepose. Synes at det blir saftigere og bedre da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå