Gå til innhold

1. og 2. juledag. Hva gjør du?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

1. juledag er alltid en sløvedag hvor jeg koser meg med snop og seriesonger jeg har fått i julegave, så i år går det i Criminal minds. Mens 2. juledag blir det familieselskap :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1. juledag er det grillet laks til middag sammen med familien, også bare avslapping resten av dagen. I dag har søsteren min og jeg twilight-maraton imens stormen rister i hele huset.

2. juledag er det familieselskap med ca 40 fine slektninger! Også gjerne ut og møte noen venner etter selskapet. Det er fast tradisjon hvert år i familien min :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bomullsdott

1. juledag = skikkelig daffedag. Sove lenge, spise sen fellesfrokost med masse god mat. Se på TV, gjerne noen julefilmer eller noen filmer vi fikk til jul. Slappe av i joggebukse hele dagen. Ikke gjøre noe produktivt i det hele tatt.

2. juledag = få middagsbesøk eller dra på middagsbesøk. I år kommer farfar hit, vi skal spise kalkun.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1.Juledag er det tradisjon å dra til tante og spise julefrokost. Drar hjemmefra rundt 11.30, og er hjemme igjen 18.00. Spiser herlig mat (rekecoktail, hjemmelaget roastbeef, eggerøre, laks, egg, julebrød, hjemmebakt brød, julemat og alt vanelig pålegg man kan tenke seg) og sitter leeenge ved bordet. Etterpå er det kaker å kaffe i noen timer :)

2.Juledag er sitte-på-rævva-dagen min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nuppdupp

hos mor er 1. dag satt av til pappa sin familie mens 2. dag til søskene hennes. i år blir de 30 stk på 2 dag. åh herre er glad jeg dro hjem til meg selv lillejulaften :fnise: . jeg skal se på tv :fnise:

Endret av Nuppdupp
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. juledag er kosedag. Vi pusler rundt, koser oss med gaver, gutta leker med nye leker, vi ser på tv, spiller spill og får familie på brunsj-besøk.

2. juledag er det familieselskap hele dagen. Først dessert, så leker, så middag.

Fine dager :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1.juledag - spise rester fra julemiddagen. Bare slappe av. Også har vi levende lys på juletreet.

2.juledag - typisk dag hvor jeg har pleid å dra på kino. Enten med familien eller venner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1.Juledag slapper vi bare av og koser oss med alt det fine vi har fått og hverandre. Vi spiser godter og ser på TV. :jepp:

2.Juledag spiser vi alltid pinnekjøtt hjemme hos mamma, heele gjengen. Ettersom jeg lager ribbe på julaften, vi har lutefiskmiddag hos tante tidligere i desember og har kalkun på nyttårsaften, så er det bare pinnekjøtt som mangler og det er min FAVORITT!! :spise:

Endret av She_Leiva
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest halebein

1.juledag: Hæla i taket og barneselskap/voksenselskap hele dagen. Vi har en sønn som fyller år nettopp denne dagen...fantastisk dag, vi åpner m.a.o pakker to dager i strekk.

2.juledag: Middag hos svigers, og barna overnatter, så er det "den store utedagen" på kvelden, der folk som er hjemme på juleferie og "alle andre" går ut. Veldig trivelig å treffe på gamle kjente:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. dag: Da pakker vi opp alt som har ligget i esker som ikke ble tatt ut i går, og koser oss med laaaang frokost. Vi trasker rundt i pysjamasen hele dagen. Bare kos.

2. dag: Uteaktivitet, blir dårlig med ski i morra da snøen er på vei bort. Men da skal jeg lære ungen å stå på skøyter. Drar også bort på familiebesøk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi pleier å ha "julebord" hos bestemor ca. 1 uke før jul med hele den siden av familien, 2. juledag har vi pleid og spise hos mormor med den siden av familien men den tradisjonen har forsvunnet.. 1. juledag har alltid vært en dag man går i pysjen hele dagen og ikke gjør noe, men det har blitt endringer nå for samboeren sin familie har alltid middag 1. juledag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. juledag soves det lenge, alle pusler med gaver og koser seg, spiser god mat når det passer oss og generellt bare slapper ordentlig av.

2. og 3. juledag er alltid juleselskaper med familie/venner. Veldig herlige tradisjoner!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...