AnonymBruker Skrevet 22. desember 2011 #1 Skrevet 22. desember 2011 Ribbemiddag er tøft nok for en stakkars mage og jeg trenger derfor tips til hva slags grønnsaker som passer til maten. Surkål alene er ikke nok, hva mer? Hva pleier du å servere/få servert?
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2011 #2 Skrevet 22. desember 2011 Gulrøtter, blomkål og brokkoli er jeg vant med. Gjenganger til alle måltider med kjøtt, saus og poteter.
Gjest Apophis Skrevet 22. desember 2011 #3 Skrevet 22. desember 2011 Rosenkål, gulrøtter, brokkoli. 1
Antlers Skrevet 22. desember 2011 #4 Skrevet 22. desember 2011 Aldri fått ribbe servert med noe annet enn rødkål, surkål og rødbeter. Sikkert bare fordi jeg ikke er vant til det, men kan ikke se for meg noe annet som passer til akkurat julematen.
vimse Skrevet 22. desember 2011 #5 Skrevet 22. desember 2011 Jeg er vant til erter(selskapserter), gulerøtter og surkål fra min barndom. Men nå er vi flere med andre ønsker, så i tillegg blir det rosenkål, blomkål og brokkoli. Nok grønnsaker på bordet i alle fall
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2011 #6 Skrevet 22. desember 2011 Aldri fått ribbe servert med noe annet enn rødkål, surkål og rødbeter. Sikkert bare fordi jeg ikke er vant til det, men kan ikke se for meg noe annet som passer til akkurat julematen. Der er jeg også, og svisker, er derfor jeg spør her for jeg synes det er for lite. ts
Brunhilde Skrevet 22. desember 2011 #7 Skrevet 22. desember 2011 Rødkål og surkål må til, men for de som ikke er så glad i dette serveres blomkål, brokkoli og gulrøtter. 1
Gjest Kari Skrevet 22. desember 2011 #8 Skrevet 22. desember 2011 Ribbemiddag er tøft nok for en stakkars mage og jeg trenger derfor tips til hva slags grønnsaker som passer til maten. Surkål alene er ikke nok, hva mer? Hva pleier du å servere/få servert?
Gjest Kari Skrevet 22. desember 2011 #9 Skrevet 22. desember 2011 Hei. Når d gjeld ribbe middag, så serverar eg m surkål,ja, men og erter, gulrøtter og av og til blomkål eller brokkoli. Du kan jo søke her på internett på ribbe, så ser du sikkert bilder av hva som ligger på tallerken. mange har og pølse og kjøttkaker/medisterkaker og da er d surkål og rødkål. Lykke til julemiddagen.
Mamma1 Skrevet 22. desember 2011 #10 Skrevet 22. desember 2011 Surkål, gulrøtter, brokkoli, erter og blomkål.
Gjest Cecilia L Skrevet 22. desember 2011 #11 Skrevet 22. desember 2011 Jeg har vokst opp med ribbe til julemiddag, og vi har alltid hatt surkål, gulrøtter, erter, rosenkål, blomkål og stekte epler til. Synes faktisk tilbehøret er bedre enn selve ribben. 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2011 #14 Skrevet 22. desember 2011 Svineribbe eller fåreribbe? Vi spiser kålrotstappe til fåreribbe, kanskje det er godt til svineribbe også?
Anglofil Skrevet 22. desember 2011 #15 Skrevet 22. desember 2011 Får servert rødkål og surkål til ribba, men jeg spiser ingen av delene, så jeg spiser medisterkaker med erter, poteter, tyttebærsyltetøy og brun saus til. Hvor sunn julematen er i grunn det siste jeg tenker på julaften. Mvh Yvonne
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå