B. Skrevet 21. desember 2011 #1 Skrevet 21. desember 2011 Jeg har vært på asia-supern og kjøpt disse små pannekakene som brukes til pekingand, de er frosne. MEN, så glemte jeg å spørre om de er ferdige til bruk eller må stekes før bruk, det sto ingenting på pakka. Jeg har tatt ut og tint etpar og de virker veldig stive og rare. De jeg har fått servert ute har vært myke. Noen som har erfaring med disse?
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2011 #2 Skrevet 21. desember 2011 De skal dampes myke, ikke puttes direkte i vann.
B. Skrevet 21. desember 2011 Forfatter #3 Skrevet 21. desember 2011 Ah, selvfølgelig. Hvordan gjør man det best i praksis? Jeg skal bruke dette på en brunch så det kan hende de blir liggende litt etter at de er dampa...
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2011 #4 Skrevet 21. desember 2011 Wok med vann i og en bambussteamer eller kjele og rist.
B. Skrevet 21. desember 2011 Forfatter #5 Skrevet 21. desember 2011 OK, kjele og rist skal jeg nok klare. Takk for hjelpa.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå