Gå til innhold

"Kinesiske pannekaker"


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har vært på asia-supern og kjøpt disse små pannekakene som brukes til pekingand, de er frosne. MEN, så glemte jeg å spørre om de er ferdige til bruk eller må stekes før bruk, det sto ingenting på pakka. Jeg har tatt ut og tint etpar og de virker veldig stive og rare. De jeg har fått servert ute har vært myke. Noen som har erfaring med disse?

Skrevet

De skal dampes myke, ikke puttes direkte i vann.

Skrevet

Ah, selvfølgelig. :) Hvordan gjør man det best i praksis? Jeg skal bruke dette på en brunch så det kan hende de blir liggende litt etter at de er dampa...

Skrevet

Wok med vann i og en bambussteamer eller kjele og rist.

Skrevet

OK, kjele og rist skal jeg nok klare.

Takk for hjelpa.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...