Gjest Anonymous Skrevet 19. desember 2003 #1 Del Skrevet 19. desember 2003 Skal lage ribbe for første gang i år og vet ikke hva slags saus jeg skal lage til? Noen gode forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 19. desember 2003 #2 Del Skrevet 19. desember 2003 Den beste sausen til ribba er den du lager på sjyen til ribba + fløte Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-hild Skrevet 19. desember 2003 #3 Del Skrevet 19. desember 2003 Jeg pleier å lage bruning/jevning av smør + mel, dette skal steke på svak varme til passe farge. Når jevningen er ferdig, tar du steksejyen fra ribba, og jevner til passe konsistens. Jeg synes det hører med med en liten klatt sennep i sausen (ikke mye, jeg liker egentlig ikke sennep..) + salt og pepper hvis det trengs. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 19. desember 2003 #4 Del Skrevet 19. desember 2003 Rødvin setter også god smak til. Forutsetter jo selvsagt at man lager opp susen fra bunnen av med smør og mel :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde Skrevet 19. desember 2003 #5 Del Skrevet 19. desember 2003 Jeg får si igjen: Brune ben med litt forskjellige grønnsaker. Koke kraft (svak varme, skumme ofte). Brune mel og margarin til mørk brunt (svak varme her også - det svir lett). Spe med kraften OG sjyen fra ribba. Det tar lang tid å lage saus slik, men du verden så god den blir! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå