Gå til innhold

Hjemmelaget god saus til ribbe?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg pleier å lage bruning/jevning av smør + mel, dette skal steke på svak varme til passe farge. Når jevningen er ferdig, tar du steksejyen fra ribba, og jevner til passe konsistens. Jeg synes det hører med med en liten klatt sennep i sausen (ikke mye, jeg liker egentlig ikke sennep..) + salt og pepper hvis det trengs.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Brunhilde

Jeg får si igjen:

Brune ben med litt forskjellige grønnsaker. Koke kraft (svak varme, skumme ofte). Brune mel og margarin til mørk brunt (svak varme her også - det svir lett). Spe med kraften OG sjyen fra ribba. Det tar lang tid å lage saus slik, men du verden så god den blir!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...