AnonymBruker Skrevet 16. desember 2011 #1 Skrevet 16. desember 2011 Jeg har både biffstrimler og strimlet svinekjøtt som bør stekes opp i dag. Har også masse brokkoli, løk og paprika, pluss fløte og rømme. Og masse ulike krydder. Og hakkede tomater og tomatpure. Det må vel gå an å lage noe godt av dette? Har god tid til matlaging i dag, men nesten ikke noe tid i morgen og søndag, så jeg tenkte å lage en stor gryte av det jeg har som jeg bare kan varme opp de neste to dagene. Noen som har noen tips? Vet det kanskje er litt rart å bruke svin og storfe sammen, men helt umulig er det vel ikke?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå