Gå til innhold

En slags restegryte


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har både biffstrimler og strimlet svinekjøtt som bør stekes opp i dag. Har også masse brokkoli, løk og paprika, pluss fløte og rømme. Og masse ulike krydder. Og hakkede tomater og tomatpure.

Det må vel gå an å lage noe godt av dette? Har god tid til matlaging i dag, men nesten ikke noe tid i morgen og søndag, så jeg tenkte å lage en stor gryte av det jeg har som jeg bare kan varme opp de neste to dagene.

Noen som har noen tips? Vet det kanskje er litt rart å bruke svin og storfe sammen, men helt umulig er det vel ikke?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...