Gå til innhold

Ting du har vært litt treig med å skjønne?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Og jeg trodde lenge det samme gjaldt for nysgjerrig (nys-gjerrig, få nyss om noe, gjerrig (vil ha mer av) for nyss), men tror ikke det stemmer :P

Jeg tror du har rett.

Bokmålsordboka på nett:

nysgjerrig a2 (lty nisgirig, ty. neugierig)

1 som er ivrig etter å få vite ting (om andre), etter å få høre nytt, nyfiken, vitebegjærlig, skuelysten

Og siden det kommer fra tysk:

http://de.thefreedictionary.com

gie·rig

Adj. gie·rig

voller Gier

Er aß gierig den ganzen Teller leer.

Gier die (kein Plur.) heftiges, maßloses Verlangen

Sein ganzes Tun wurde von einer hemmungslosen/unersättlichen Gier nach Macht und Reichtum bestimmt.

Det hender av og til at jeg roter med gjerrig og grådig, men det ser ut til at de på et tidspunkt hadde samme betydning, så da er det plutselig ikke så rart lenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har aldri tenkt over/visst at kaviar er lagd av egg ... *flau*

Kaviar smaker best når man ikke tenker på at det er fiskeegg, så det gjør ingen ting ;)

Jeg brukte vedig lang tid på å innse at "Skal vi stupe" faktisk er et ordentlig program, og ikke en tulle-parodi. Og når man først skal skjemme seg ut: Jeg trodde ganske lenge, da de startet første sesong, at Hotell Cæsar var en dokumentarserie. :rodme:

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kaviar smaker best når man ikke tenker på at det er fiskeegg, så det gjør ingen ting ;)

Jeg synes ikke det er mer ekkelt å spise fiskeegg enn hønseegg. Folk spiser jo både fisk og hønsekjøtt.

Hilsen en kaviarelsker! :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var også veldig usikker på om "Skal vi stupe" var parodi eller seriøst ...

Morsomt er det uansett :fnise: Jeg ler hver gang jeg ser reklamen, og ofte klarer jeg ikke å la være å humre "skal vi stuuu-hupe" for meg selv.

Lurer forresten på om konseptet er tysk, det ble hvert fall sendt noe som var mistenkelig likt i Tyskland for noen år siden, men da var programlederen en kjent komiker... De skjønte hvert fall at det programmet ikke bør tas så seriøst :fnise:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det var først idag det gikk opp for meg at Voss-vannet ikke er tappet på Voss. :sjokkert:

Må si jeg ble veldig overrasket over at det faktisk skjer i Aust-Agder - altså en heeelt annen del av landet. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg dreit meg skikkelig ut på godt norsk her om dagen. Under en mattetime, så ble vi bedt om å ta opp laptopen våres for å tegne noen grafer på Geogebra. Jeg hadde glemt pc'en hjemme og greide selvfølgelig å komme med tidenes dårligste unnskyldning for nettopp dette. "Ehmmm... Jeg trodde det var lørdag!"

Lærer: "Hvorfor i helvete er du på skolen da på en lørdag da, unge frøken Fash?"

Baah, det var litt flaut..

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest NozMonster

Jeg dreit meg skikkelig ut på godt norsk her om dagen. Under en mattetime, så ble vi bedt om å ta opp laptopen våres for å tegne noen grafer på Geogebra. Jeg hadde glemt pc'en hjemme og greide selvfølgelig å komme med tidenes dårligste unnskyldning for nettopp dette. "Ehmmm... Jeg trodde det var lørdag!"

Lærer: "Hvorfor i helvete er du på skolen da på en lørdag da, unge frøken Fash?"

Baah, det var litt flaut..

hehee.. morsom historie, men siden du skriver det i denne tråden:

Tok det deg virkelig såå mange år før du oppdaga at vi IKKE går på skole her

i Norge på lørdager!? :hoho:

:tunge1:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest NozMonster

Og jeg mente majones da jeg skrev kaviar ... Jeg var ikke klar over at majones inneholder egg ...

men det gjør det da heller ikke....? :klo:

Soyaolje, vann, eggeplomme (5 %), eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma og fargestoff (betakaroten).

http://www.millsproffpartner.no/produkter/majones-remulade/majones-5x900g;jsessionid=8904CF73E54210EC0025533A8747B0A8

hvor får du eggene fra?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

men det gjør det da heller ikke....? :klo:

Soyaolje, vann, eggeplomme (5 %), eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma og fargestoff (betakaroten).

http://www.millsprof...025533A8747B0A8

hvor får du eggene fra?

Ehhh...? :P

  • Liker 21
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg vet ikke helt hvorfor, men da jeg var liten klarte jeg å overbevise meg selv om at hvis man barberte hodet for mye (ikke som i ofte, men i for mye av håret - altså for kort) så ville det aldri vokse ut igjen. Så jeg var helt sikker på at hvis en frisør gikk litt crazy med barbermaskinen ville det for alltid være en "bald spot" der :P (men når jeg barberer under armene skulle jeg ønske det var sånn!)

Endret av melly666
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

HAHAHAAA! :hoho:

siden hun først skrev KAVIAR, så tenkte jeg automatisk

FISKE-egg!

Tror du bare skal legge deg.. :lol:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er vel strengt tatt ikke noe jeg har brukt tid på å skjønne, men dere vet Argan Oil, som har blitt så populært i shampoer og sånt?

Jeg leser det av en eller annen grunn alltid som Argonian Oil :fnise:

Endret av Anoia
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...