AnonymBruker Skrevet 13. desember 2011 #1 Skrevet 13. desember 2011 Mange savner smør i disse dager og mange sier de ikke får bakt til og med. Men hvorfor kan dere ikke bare bruke snørr? Det er det jo mye av på denne tiden og det rimer jo også veldig på smør. Uttales nesten helt likt gjør det også, bare med n-lyd i stedenfor M. 2
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2011 #3 Skrevet 13. desember 2011 Har desverre ikke nok produksjon av snørr til at det kan brukes som smørerstatning. Men begge deler er jo salt. Litt annen konsistens kanskje, men går for eksempel an å ha bittelitt gelatin om det ikke blir for gele aktig. Kanskje snør blandet med litt potetmel. Næh, vet ikke jeg. Takk for tipset i alle fall
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå