Gå til innhold

Oppbevaring, julegodt


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vil lage mokkabønner med kaffe og marsipan snart. Skal bruke råmasse av marsipan, kaffepulver av filterkaffe og mørk kokesjokolade.

Hvordan bør de pakkes inn og oppbevares så de blir en fin julegave?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I fjor lærte jeg her at de kan oppbevares som vanlig sjokolade, altså i romtemperatur. Men i boks/pose så de ikke blir tørre. Fungerte fint for både bailey's kuler og cubatopper for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...