Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vil lage mokkabønner med kaffe og marsipan snart. Skal bruke råmasse av marsipan, kaffepulver av filterkaffe og mørk kokesjokolade.

Hvordan bør de pakkes inn og oppbevares så de blir en fin julegave?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har puttet mine i tette glass og inn i kjøleskapet :)

Skrevet

I fjor lærte jeg her at de kan oppbevares som vanlig sjokolade, altså i romtemperatur. Men i boks/pose så de ikke blir tørre. Fungerte fint for både bailey's kuler og cubatopper for meg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...