AnonymBruker Skrevet 10. desember 2011 #1 Del Skrevet 10. desember 2011 Vil lage mokkabønner med kaffe og marsipan snart. Skal bruke råmasse av marsipan, kaffepulver av filterkaffe og mørk kokesjokolade. Hvordan bør de pakkes inn og oppbevares så de blir en fin julegave? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SurSild Skrevet 10. desember 2011 #2 Del Skrevet 10. desember 2011 Jeg har puttet mine i tette glass og inn i kjøleskapet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CathFoto Skrevet 10. desember 2011 #3 Del Skrevet 10. desember 2011 I fjor lærte jeg her at de kan oppbevares som vanlig sjokolade, altså i romtemperatur. Men i boks/pose så de ikke blir tørre. Fungerte fint for både bailey's kuler og cubatopper for meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå