Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Lurer på om det er noen som vet hva som er trikset for å få helt hvit melis?

Tenkte å dekorere pepperkaker med melis og henge opp til pynt, men melisen blir som regel gul og litt gjennomsiktig etter at den har størknet? Håper (og tror) det finnes en måte å få den penere og mer julhvit på!?

Håper på svar!=)

Skrevet

Hva med å prøve å lage melisen med eggehvite? Vet ikke om det kommer til å funke, men det ser alltid hvitt ut når mamma gjør det.

Skrevet

Eggehvite og litt sitronsaft (den på gul flaske funker fint).

Gjest Søteplet
Skrevet

Det finnes evt hvit konditorfarge ( i form av pulver tror jeg) på traktøren/panduro =)

Skrevet

4 stk stivpiska eggehvite, 1 ts natron og 4-5 dl melis. Knallhvit og holdbar melisglasur.

Gjest Solsmil
Skrevet

jeg tar en eggehvite, og litt melis, rører til jeg får ut alle klumpene, og tilsetter deretter en god del melis til jeg får en litt tykkere konsistens enn jeg vil ha. deretter tilsetter jeg litt sitronsaft og rører til jeg får den konsistensen jeg vil ha. Funker kjempefint, og blir helt hvit:)

Gjest NozMonster
Skrevet

trikset er å bruke melk i stedenfor vann..

Skrevet

Lag det som heter Royal icing du.

Oppskrift finner du bl.a. her

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...