Gå til innhold

hvit melis


js23

Anbefalte innlegg

Lurer på om det er noen som vet hva som er trikset for å få helt hvit melis?

Tenkte å dekorere pepperkaker med melis og henge opp til pynt, men melisen blir som regel gul og litt gjennomsiktig etter at den har størknet? Håper (og tror) det finnes en måte å få den penere og mer julhvit på!?

Håper på svar!=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva med å prøve å lage melisen med eggehvite? Vet ikke om det kommer til å funke, men det ser alltid hvitt ut når mamma gjør det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 stk stivpiska eggehvite, 1 ts natron og 4-5 dl melis. Knallhvit og holdbar melisglasur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solsmil

jeg tar en eggehvite, og litt melis, rører til jeg får ut alle klumpene, og tilsetter deretter en god del melis til jeg får en litt tykkere konsistens enn jeg vil ha. deretter tilsetter jeg litt sitronsaft og rører til jeg får den konsistensen jeg vil ha. Funker kjempefint, og blir helt hvit:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...