Gå til innhold

Oppskrift på den aller beste salaten


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg trenger tips til en ny type salat, noe som vil dele sin favoritt?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker alltid isbergsalat og evt ruccola sammen.

Tips:

Rødløk

Isbergsalat

Ruccola

Sprøstekt bacon

Kyllingfilèt

Kurtonger

NAM! :D

Gjest Ethereal
Skrevet

For å utvide jordbærs forslag:

Ruccola

rød løk

gul paprika i tynne ringer

cherrytomater

små biter av stekt kylling

tørrstekt sjampinjong

sprøstekt bacon

Dryss over ristede pinjekjerner og lag en dressing av olje, eddik og pesto.

Skrevet

Min svigermors pastasalat er bare best (men det var kanskje ikke pastasalat du ville ha?...)

Her er den uansett

1 beger med rømme blandes med

4 ss masjones og

2 båter hvitløk.

hakk opp:

1 paprika

3 stilker stangselleri

1/2 agurk

3 tomater

og kok en liten mengde pastaskruer.

Bland allt dette sammen og ha i reker og evt. krepsehaler på slutten.

Dette er supergodt!!! Serveres med loff og gjerne et glass hvitvin!

Skrevet

Pastasalat

pasta (gjerne skjell)

Kylling - ferdig grillet - renskes i biter

Agurk

Purreløk

Paprika(Forskjellige farger)

Div. grønnsaker etter smak...(kommer ikke på mer)

Dressing

en god del rømme

en god del majones

en meget god del karri (de norske typene er milde, kjør på!)

bland dette i hop, og så inn i salaten.

Så litt ekstra til servering:

Ta noen store salatblad som du legger ved på tallerkenen

(Husk bare for Guds skyll å holde deg unna kinasalaten -

den er designet og produsert i helvete veit du....)

Dette er for at det skal se profft ut - kutt noen båter med tomat

og legg ved siden av også hvis du skal imponere gjester...

Men så kommer det viktige:

Litt olje i ei steikepanne, fres hvitløk samtidig som du rister noen

loffskiver i panna samtidig - slik at de blir gyldne og fine (Skrap av

de brente restene av hvitløk - du trenger ikke dem)

Dette serverer du ved siden - kall dem gjerne for Bruschetta

hvis du er i det humøret.

Så for "le grande finale"

Steik baconterninger slik at de blir godt brune - nesten svidd...

Spre disse over salaten rett før serervering - det blir best

hvis akkurat denne delen er varm - men det er ikke nødvendig..

Til slutt kan du legge en kvast med noe grønt på toppen

bare for å vise at du er en helsefrik (ikke nevn innholdet

i dressingen hvis du har noen hysterisk slankere på besøk)

Anyways.... mengde? det finner du ut av

Bon apetitt!

Skrevet

Her er min middagssalat:

salat av en el annen type

tomat

slangeagurk

paprika, helst orange for fargevariasjonens skyld

1 liten boks maiskorn

litt rødløk

2 dl små makaronirør kokes og skylles i kaldt vann

1 grillkylling skjæres i biter (el velg evt skinketerninger)

gulost i terninger

Alt blandes!

Serveres m rømmedressing/hvitløkdressing/Créme Fraiche el hva du liker best samt godt brød og smør!

Skrevet

Jeg liker best ruccolasalat blandet med en annen type salat.

Masse basilikum, hlave ringer med vårløk, rødløk og/eller purreløk, og tomater. Rister sammen olivenolje og balsamico som helles over.

Selv er jeg glad i litt "grov" salat, som er revet i store biter.

Det kjedeligste jeg vet er finkuttet salat med små biter av paprika, slangeagurk og tomater.

Skrevet
Jeg liker best ruccolasalat blandet med en annen type salat.

:Nikke:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...