Glitterchick Skrevet 15. desember 2003 #1 Del Skrevet 15. desember 2003 Noen som har gode kalkunstuffing-oppskrifter? Har noen selv, men er litt lei av dem og trenger litt innspill. Og det må være stuffing som kan stappes inni kalkunen, ikke sånn man lager ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
~sikka~ Skrevet 15. desember 2003 #2 Del Skrevet 15. desember 2003 Nammm...... jeg vil gjerne også ha noen tips her :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 15. desember 2003 #3 Del Skrevet 15. desember 2003 Jeg blander like deler kjøttdeig og medisterfarse, evt også litt fjørfefarse, og har i forskjellig paprika, løk og blander inn et egg eller to. Kjempedigg! Jeg har lært meg at jeg må lage mye stuffing når jeg har mine venner på besøk til kalkun. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lise79 Skrevet 15. desember 2003 #4 Del Skrevet 15. desember 2003 Jeg bruker Paxo sin stuffing. Moser poteter og har oppi stuffinga. Tror det er hvitløk + persille smak på den? Får kjøpt den på Maxi iallefall Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ehu Skrevet 15. desember 2003 #5 Del Skrevet 15. desember 2003 APRIKOS-STUFFING 100 g loffterninger 2 ss revet ingefærrot eller 2 ts malt ingefær smør til steking 2 bokser hermetiske aprikoser(á 240 g) 3 stilker selleri 1 bunt persille ca 1 ts salt ca 1/2 ts hvit pepper Rist loffterningene i litt smør sammen med ingefær. Bland inn aprikoser skåret i terninger,selleri skåret i skiver og klippet persille.Ha på salt og pepper. SOPP OG BACON-STUFFING 100 g bacon 250 g sjampinjong 200 g brødterninger 1 ss hakket persille 4 ss rømme 1 ts basilikum salt/pepper Skjær bacon i skiver og stek dem sammen med sopp skåret i skiver. Tilsett persille,rømme og basilikum. Ha i brødterninger og smak til med salt og pepper. EPLE OG ROSIN-STUFFING 1 løk, finhakket smør til steking 2-3 epler 1 ss hakket frisk salvie eller 1 ts tørket salvie 2 dl rå ris,kokes 1 dl rosiner 1 egg salt/pepper Stek løken lett. Tilsett epler skåret i biter og salvie. La det surre noen minutter til eplene er møre. ha i kokt ris,rosiner,salt og pepper. Rør inn egget for å binde massen sammen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
~sikka~ Skrevet 15. desember 2003 #6 Del Skrevet 15. desember 2003 :D :D Takk for alle tips .... ble sulten jeg nå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitterchick Skrevet 16. desember 2003 Forfatter #7 Del Skrevet 16. desember 2003 *vann i munnen* Veldig mye bra her! Lurte på en ting ang. den stuffingen med medister og kjøttfarse; blir den som en kjøttpudding inni kalkunen? Ingefær har jeg faktisk tenkt på, kanskje med litt chili og og aprikoser som jeg så var nevnt her. Takk for alle tips så langt, kom gjerne med flere! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 16. desember 2003 #8 Del Skrevet 16. desember 2003 *vann i munnen* Veldig mye bra her! Lurte på en ting ang. den stuffingen med medister og kjøttfarse; blir den som en kjøttpudding inni kalkunen? Vel, ikke riktig så fast, men noe lignede kjøttpudding blir det jo. De siste gangene jeg har laget har jeg lagt den i folie rundt kalkunen istedenfor inni, men det er fordi jeg som regel må ha mye mer enn det det er plass til inni. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå