Gå til innhold

Kyllingsuppe (?)


Anbefalte innlegg

Skrevet

En halv liter hønsekraft (eller buljong av terninger)

1 kyllingfilet

En halv ts margarin

1 ss hvetemel

2 dl lettmelk

Salt og pepper

Stek kyllingfileten i margarin til den er så vidt gjennomstekt. Skjær fileten i små biter og kjør den i en blender (tilsett gjerne litt væske) til den er så finkuttet/malt som du får den.

Varm opp buljongen til kokepunktet og tilsett den malte kyllingfileten, kok opp suppa og hell i en jevning av mel og melk (hell melka og melet i et glass med lokk og rist). Rør mens du heller i jevningen, og la suppa koke i 10 minutter.

Smak til med salt og pepper, ev. annet krydder etter ønske. Til denne suppa kan du selvsagt også bruke annet kyllingkjøtt, rester etc. hvis du har det.

Skrevet

Takk skal du ha!

Dette hørtes godt ut :D

:: prøver meg til uka ::

Skrevet

1 l hønsebuljong

300 gram kyllingfilet i biter

1 dl basmatiris

1 liten boks erter

3 ts sterk currypasta

1 finhakket chili

pepper

1 finhakket paprika

1 stor finhakket løk

1 dl matfløte

Tomater og frisk persille som garnityr. Gjerne også noen båter med hardkokt egg.

Kok opp hønsebuljongen og ha i ris og kylling, la småkoke i ca 15 min, tilsett de øvrige ingrediender og la koke 10 min til- ha i fløten rett før servering.

Server i en dyp suppebolle med finhakkede tomater og persille. God brød hører med gjerne nanbrød.

Dette er ikke min oppskrift, men en tidligere bruker sin.

Gjest Brunhilde
Skrevet

Gå til Rema 1000. Let i frysedisken. Finn kyllingsuppe. Ta den hjem, varm den og spis!

Skrevet

1 l hønsebuljong

ca 3 kyllingfileter i biter

1 purreløk i ringer

2 gulrøtter i terninger eller strimler

1 boks champignon

1 kvart isbergsalat eller hodekål

1 dl fløte

Pepper

Chili

Salt

Fyll i kjelen med hønsebuljong

Putt i alle grønsaker og krydder - småkok i ca 10 minutter

Putt i kyllingen og ta kjelen av plata - la trekke.

Etter ca 5-10 minutter er kyllingbitene gjennomkokt.

Jeg dikta den opp selv - kjeeeeempegod!! :D:D

Skrevet

...og server med ferske rundstykker...nam-nam!!

Skrevet

Flott!

Enda flere oppskrifter :D

Takk skal dere ha :)

Tenker jeg prøver meg imorra, - skal gi et resymÈ ;-)

D :briller:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...