Gelica Skrevet 28. november 2011 #1 Del Skrevet 28. november 2011 Vi skal feire julen med familie som bor i Spania. Vi skal ha med pinnekjøtt som de skal lage i julen. Jeg har kjøpt fryst, gryteklart pinnekjøtt men er litt usikker på om det var lurt. Hva om dette tiner på vei ned, kan det da ligge i kjøleskap til det skal brukes på julaften (fra 14/12)eller kan man risikere at det blir dårlig da? Man kan vel heller ikke fryse det igjen dersom det tiner? Mulig jeg rett og slett bør kjøpe pinnekjøtt som skal vannes ut, det er ikke fryst og holder seg jo lenge. Hva tror du? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cha Skrevet 28. november 2011 #2 Del Skrevet 28. november 2011 Vi skal feire julen med familie som bor i Spania. Vi skal ha med pinnekjøtt som de skal lage i julen. Jeg har kjøpt fryst, gryteklart pinnekjøtt men er litt usikker på om det var lurt. Hva om dette tiner på vei ned, kan det da ligge i kjøleskap til det skal brukes på julaften (fra 14/12)eller kan man risikere at det blir dårlig da? Man kan vel heller ikke fryse det igjen dersom det tiner? Mulig jeg rett og slett bør kjøpe pinnekjøtt som skal vannes ut, det er ikke fryst og holder seg jo lenge. Hva tror du? Kjøp ferkst du, det kan ligge i romtemperatur til utløpsdatoen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå