AnonymBruker Skrevet 24. november 2011 #1 Skrevet 24. november 2011 Er det noen som vet hvor i Oslo man kan få kjøpt ferske lasagneplater? De har det ikke på Meny der jeg bor.
venus_ Skrevet 24. november 2011 #2 Skrevet 24. november 2011 Har sett det på Centra ved colosseum. Av merket Giovanni Rana.
Gjest Herr Drue Skrevet 24. november 2011 #3 Skrevet 24. november 2011 Hva skal du med ferske lasagneplater? Jeg har sett det på gutta på haugen, men vil tro tørre plater egner seg bedre. Det skal jo tross alt gratineres i ovnen, så hvis du vil ha litt tyggemotstand i platene vil jeg tro at ferske plater blir for myke. Mange tror at fersk pasta i alle tilfeller er bedre enn tørr, men slik er det ikke. De har forskjellige bruksmåter. 1
Brunhilde Skrevet 25. november 2011 #4 Skrevet 25. november 2011 (endret) Hva skal du med ferske lasagneplater? Jeg har sett det på gutta på haugen, men vil tro tørre plater egner seg bedre. Det skal jo tross alt gratineres i ovnen, så hvis du vil ha litt tyggemotstand i platene vil jeg tro at ferske plater blir for myke. Mange tror at fersk pasta i alle tilfeller er bedre enn tørr, men slik er det ikke. De har forskjellige bruksmåter. Det er jo ikke gitt av ts skal lage lasagne, er det? Kanskje det er cannelloni som står på menyen. Endret 25. november 2011 av Brunhilde 1
Gjest Herr Drue Skrevet 25. november 2011 #5 Skrevet 25. november 2011 (endret) Ja, ok La oss se hva hun svarer. Endret 25. november 2011 av Herr Drue 1
Zzyzx Skrevet 25. november 2011 #6 Skrevet 25. november 2011 Hva skal du med ferske lasagneplater? Jeg har sett det på gutta på haugen, men vil tro tørre plater egner seg bedre. Det skal jo tross alt gratineres i ovnen, så hvis du vil ha litt tyggemotstand i platene vil jeg tro at ferske plater blir for myke. Mange tror at fersk pasta i alle tilfeller er bedre enn tørr, men slik er det ikke. De har forskjellige bruksmåter. Har du prøvd å lage med ferske? Ferske lasagneplater blir ikke nødvendigvis soggy, når vi lager lasagne med ferske plater blir det absolutt godt med tyggemostand. Hadde jeg hatt ork så hadde jeg laget platene selv hver gang.
Gjest Herr Drue Skrevet 25. november 2011 #7 Skrevet 25. november 2011 Jeg lagde med egne en gang. Det ble forsåvidt ikke så verst, men jeg hadde litt for mye egg i, så pastaen var nesten hardere etter at jeg hadde kokt den. Den ferske pastaen av det merket som nevnes her blir ihvertfall veldig fort soggy om den kokes for lenge. Har dog ikke prøvd lasagneplatene - det kan jo hende de er annerledes
Zzyzx Skrevet 25. november 2011 #8 Skrevet 25. november 2011 Spørs nok også litt på tykkelsen på platene. Den andre ferske pastaen fra nevnte merke er veldig tynn, så egentlig synes jeg ikke den er så veldig brukbar. Har de litt vett så er platene tykkere.
AnonymBruker Skrevet 25. november 2011 #9 Skrevet 25. november 2011 Ts her. Takk for svar. Jeg skal ta turen til Centra og se etter det i morgen. Jeg skal lage cannelloni, ja Jeg har ikke egen pastamaskin, og synes ikke jeg får det helt til med kjevle, blir ikke jevnt nok. Synes forøvrig lasagne blir best med ferske plater. Da trenger ikke lasagnen stå så lenge i ovnen heller. Kanskje det er derfor de blir soggy, hvis de står for lenge?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå