smile Skrevet 12. desember 2003 #1 Del Skrevet 12. desember 2003 Tenkte å lage en pai her en dag. Av alle ting har jeg kjøpt sånn ferdig-greie og det er bare å ha i vann(har nå lært at det ikke er så vanskelig å lage selv..) Men det jeg lurer på er om når jeg skal lage en omelett med skinke og brokkoli oppi, skal jeg steke paideigen først eller WHAT???? Skriv gjerne i detaljer til lille meg.... og skal jeg ha i ustekt omelett i paideigen uten å steke den først? Så så godt ut på pakken men.... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/60690-pai/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iset Skrevet 13. desember 2003 #2 Del Skrevet 13. desember 2003 er det maizenna? den fikk jeg ikke til, til tross for at jeg er en ganske så habil kokk:) den ble så bløt, måtte ha i masse extra hvetemel, men den ble allikevel ekkel i konsistensen. håper du får det til:) på esken står det at du ikke skal steke den først, men legge den i en paiform og ha fyllet oppi. du skal heller ikke steke omeletten, men lage den (eggestand kalles det forresten, ikke omelett) ferdig i en bolle og helle oppi paiskallet. eller legge fyllet oppi og helle eggeblandingen over. jeg liker å ha masse revet ost oppå lykke til. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/60690-pai/#findComment-838585 Del på andre sider Flere delingsvalg…
smile Skrevet 13. desember 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 13. desember 2003 Ja det er en maizenna-pakke. Det er vel bedre å lage selv. Så i ei oppskrift en anne plass at paideigen skulle steke halve tiden først. Vi får prøve- det er ved feil en lærer noe.... (hvis en ikke gir opp) Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/60690-pai/#findComment-839240 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Catlin Skrevet 14. desember 2003 #4 Del Skrevet 14. desember 2003 Jeg har brukt maizenna mye, og er veldig fornøyd med den. Hvis den blir for klissete, prøv å ha litt ekstra mel i. Den skal være "glatt" og god å jobbe med. Du skal ikke trenge å bruke noe særlig med mel når du baker ut. Hvis ikke skal bruke hele deigen med en gang, husk å dekke den til med plast. Hvis ikke blir den helt umulig å jobbe med. maizenna er god til å lage f.eks eplepai med også (eple, sukker, kanel og litt smilsaus). Jeg prøvde med godt resultat å fryse en pai med eggestand i. Tinte den opp i kjøleskap over natten og varmet den opp etterpå. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/60690-pai/#findComment-839813 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iset Skrevet 14. desember 2003 #5 Del Skrevet 14. desember 2003 men jeg måtte ha i sinnsykt med mel for å klare å bake den ut. alt hang fast i kjevlet uansett. skjønner ikke no jeg. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/60690-pai/#findComment-839924 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imax Skrevet 14. desember 2003 #6 Del Skrevet 14. desember 2003 Det er alltid greit å steke en paibunn i 10 minutter før du har innhold oppi. Så er du sikker på at paibunnen blir stekt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/60690-pai/#findComment-840053 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 14. desember 2003 #7 Del Skrevet 14. desember 2003 Det er alltid greit å steke en paibunn i 10 minutter før du har innhold oppi. Så er du sikker på at paibunnen blir stekt. bunnen blir også mindre klissete å spise hvis den er litt forstekt. Dvs den holder seg sprø mens eggestanden stivner. Paideig er likegreit å lage fra bunnen av som fra pakke det blir omtrent like mye søl. paibunn 225 g hvetemel 100 g smør/,argarin 1 egg eller 3-5 ss vann til deigen henger sammmen. Bunnen kan og lages med cottagecheese istedet for smør. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/60690-pai/#findComment-840273 Del på andre sider Flere delingsvalg…
smile Skrevet 14. desember 2003 Forfatter #8 Del Skrevet 14. desember 2003 Takk for oppskrift pulverheksa. Nå skal jeg prøve pakken så får vi se på resultatet! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/60690-pai/#findComment-840621 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 14. desember 2003 #9 Del Skrevet 14. desember 2003 Hm , har aldri problemer med Maizena. Pelier heller ikke steke den før jeg har oppi fyllet. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/60690-pai/#findComment-840630 Del på andre sider Flere delingsvalg…
smile Skrevet 15. desember 2003 Forfatter #10 Del Skrevet 15. desember 2003 Nå er det gjort og det ble kjempebra. Forstekte den i 10 min. Trengte det sikkert ikke. Nam.nam!! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/60690-pai/#findComment-841684 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå