Geparden Skrevet 20. november 2011 #1 Skrevet 20. november 2011 Hva har jeg egentlig spist? Det står vitterlig Biff a la Lindstrøm i oppskriften. Under steking forvandles det til noe som ligner mistenkelig på plukkfisk. Bare kaos. Hvordan får man den til å henge sammen??
Geparden Skrevet 27. november 2011 Forfatter #2 Skrevet 27. november 2011 Betyr dette at jeg har stilt et spørsmål ingen på kg kan besvare? Ingen andre som sliter med å få Lindstrøm'en til å henge sammen? Det er jo en fantastisk prestasjon!
Gjest navnelapp Skrevet 28. november 2011 #3 Skrevet 28. november 2011 den vanlege måten å få biff a'la Lindstrøm til å henge saman er å røre inn eit egg og litt potetmjøl. Men aller først skal kjøttdeigen rørast seig med saltet. Var det dette du gjorde feil?
Geparden Skrevet 28. november 2011 Forfatter #4 Skrevet 28. november 2011 Aha! Egg brukte jeg. Men ikke potetmel og ikke røre seigt. Enten sto det ikke eller så overså jeg det. Jeg har nå en god følelse for neste forsøk. Mange takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå