Gå til innhold

Baguetter ala BigBite


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har veldig lyst å lage den type baguetter man får kjøpt på BigBite o.l. til skolemat. Tenker spesielt på fyllet de har på, som f.eks kylling i karrimajones og lignende. Er det noen som har oppskrifter til godt fyll? Og hvor får jeg kjøpt slike store baguetter?

Skrevet

Jeg har veldig lyst å lage den type baguetter man får kjøpt på BigBite o.l. til skolemat. Tenker spesielt på fyllet de har på, som f.eks kylling i karrimajones og lignende. Er det noen som har oppskrifter til godt fyll? Og hvor får jeg kjøpt slike store baguetter?

Hva med denne? :)

  • Liker 1
Skrevet

Slike baguetter lager du est selv, da kan du bestemme grovheten :) Bare bruk en vanlig oppskrift på brød/rundstykker og form baguettene slik du vil ha dem :)

Skrevet

Eggesalat:

(var omtrent slik den ble laget da jeg jobbet på bit, men jeg foretrekker vårløk, purre eller rødløk i tillegg.)

Majones

Hardkokte egg

Salt og pepper

Litt balsamicoeddik

En klype cayennepepper

Litt karri

Litt dijonsennep

Skrevet

Tusen takk for svar! Skal handle inn senere i dag, krysser fingrene for at det smaker like godt som jeg håper! :)

Skrevet

Hva med denne? :)

Jeg har laget denne, herregud den er nydelig!

Gjest Herr Drue
Skrevet

Tunfisk, majones, dill, rødløk, sylteagurk (begge de to siste skal være finhakket), salt, og hvit pepper - dette blir en veldig god tunfisksalat.

  • 1 måned senere...
AnonymBruker
Skrevet

Tusen takk for svar! Skal handle inn senere i dag, krysser fingrene for at det smaker like godt som jeg håper! :)

Har du smakt den? Var det godt?

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan smakte det? :popcorn:

  • 2 uker senere...
Skrevet

Det ble kjempegodt! Endelig litt annen skolemat enn tørre brødskiver. Dager jeg har dårlig tid kjøper jeg bare "salat" fra Denja og blander med kylling :)

Skrevet

Her har du noen salatoppskrifter. Disse holder seg 3-4 dager i kjølen. Oppskriftene har jeg fått da jeg jobbet ved et sted Ala bigbite. Majonesen tar du så mye av som du vil. Kommer an på hvilken konsistens du ønsker.

Alt burde stå noen timer i kjøleskapet før du bruker det.

Eggesalat:

Egg

Salt

Hvitløk

Hvit pepper

Majones

Kylling Tandori:

Salatkylling

Majones (bland i majonesen til ønsket konsistens FØR du krydrer)

Tandorikrydder.(smak til, husk at smaken setter seg)

Remulade:

Finhakket gul løk.

Syltagurk.

Majones.

Tunfisk:

Tunfisk på boks (smuldre)

Rødløk

Majones

salt og pepper.

Skrevet

Jeg har innimellom med meg pitabrød med grønn salat, agurk og tunfisksalat.

Tunfisksalaten lager jeg ved å blande

- en boks tunfisk (husk å renne av vannet!)

- majones

- evt. litt kesam/rømme om du har

- sweet chilli sauce

- chilli

- finhakket purre eller rødløk

- paprikapulver (mest for farge..)

- en dæsj sitron

- en klype salt

Akkurat mengde vet jeg ikke, smaker det til :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...