AnonymBruker Skrevet 12. november 2011 #1 Skrevet 12. november 2011 Jeg har lyst til å lage Creme Catalana, men jeg har ikke skjærebrenner... Er det noen annen måte jeg kan få karamellisert sukker på toppen?
AnonymBruker Skrevet 12. november 2011 #3 Skrevet 12. november 2011 Skjærebrenner? Du mener skibrenner? :-) Du kan bruke grillen på ovnen men da må du følge med.
skrue Skrevet 13. november 2011 #4 Skrevet 13. november 2011 De fleste bruker vel grillfunksjonen i stekeovnen om de ikke har en egnet brenner tilgjengelig. Skjærebrenner ville jeg nok unngå. Da brenner man hull på stekeplaten og antagelig alt under også. Skjærebrenner: http://farm3.static.flickr.com/2175/2164933045_cd7a3559cd.jpg
Gjest shirelle Skrevet 13. november 2011 #5 Skrevet 13. november 2011 (endret) i spania selger de sånne jern som man varmer opp og holder over den: http://laylita.com/recipes/2009/03/19/crema-catalana/ jeg har sånn, men aldri brukt det Endret 13. november 2011 av shirelle
Athene Skrevet 13. november 2011 #6 Skrevet 13. november 2011 Skjærebrenneren holder jeg laaangt unna kjøkkenet.... Creme Brule brenneren derimot ligger i en eller annen skuff, men er aldri i bruk. Min erfaring er at jobben er raskere gjort, brenningen blir mer jevn, og er av bedre kvalitet, med grillfunksjonen i ovnen. Men stå og se på mens man gjør dette, det går fort.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå