Gå til innhold

svinekoteletter i ovn?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt noen beinfrie svinekoteletter, men synes de blir så tørre i stekepanne. Går det ann og ta dem i ovnen ? de er ikke så store, hvor mange grander og hvor lenge ? pakket inn i folie eller uten ? hilsen en som ikke aner hva hu gjør

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg laget svinekoteletter i ovn i går. Først brunet jeg kotelettene, krydret dem med salt og pepper, deretter brunet jeg en løk og et eple i stekefettet og kokte ut pannen med en kopp vann og to ss sennep pluss en dæsj worcestershiresaus. Dette helte jeg over kotelettene og satte formen i ovnen på 220 grader i en 25 minutter. Serverte med potetstappe og dampede aspargesbønner.

Denne oppskriften er også nydelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville svidd dem litt i pannen først, og tatt de i ovnen på 200 grader i ca 20 min :) gjerne på en seng av grønsaker :) men velg da ting som ikke trenger mer enn 20 min i ovnen ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville svidd dem litt i pannen først, og tatt de i ovnen på 200 grader i ca 20 min :) gjerne på en seng av grønsaker :) men velg da ting som ikke trenger mer enn 20 min i ovnen ;)

Eller så kan man jo steke grønnsakene litt først, og legge inn kjøttet når det er 20 minutter igjen av steketiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...