AnonymBruker Skrevet 9. november 2011 #1 Skrevet 9. november 2011 jeg liker ettersmaken på pepperkaker. hvordan framhever jeg den? hva er din beste oppskrift? står så mye forskjellig overalt. jeg vil lage store hjerter, men de går i stykker dessuten hever de nesten ikke. noen tips der? må øve meg før jul
dobby Skrevet 10. november 2011 #3 Skrevet 10. november 2011 Eg synest ofte det er for lite krydder i oppskriftene, og pleier difor å dobble (av og til tripple) kryddermengda. Her er det sjølvsagt viktig å smake seg fram medan ein lagar deigen. (Berre prøv å ikkje ete opp all deigen då, farleg godt! )
AnonymBruker Skrevet 10. november 2011 #4 Skrevet 10. november 2011 Eg synest ofte det er for lite krydder i oppskriftene, og pleier difor å dobble (av og til tripple) kryddermengda. Her er det sjølvsagt viktig å smake seg fram medan ein lagar deigen. (Berre prøv å ikkje ete opp all deigen då, farleg godt! ) mhm, den er så god
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå