AnonymBruker Skrevet 9. november 2011 #1 Del Skrevet 9. november 2011 jeg liker ettersmaken på pepperkaker. hvordan framhever jeg den? hva er din beste oppskrift? står så mye forskjellig overalt. jeg vil lage store hjerter, men de går i stykker dessuten hever de nesten ikke. noen tips der? må øve meg før jul Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 9. november 2011 #2 Del Skrevet 9. november 2011 IKEA deig 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dobby Skrevet 10. november 2011 #3 Del Skrevet 10. november 2011 Eg synest ofte det er for lite krydder i oppskriftene, og pleier difor å dobble (av og til tripple) kryddermengda. Her er det sjølvsagt viktig å smake seg fram medan ein lagar deigen. (Berre prøv å ikkje ete opp all deigen då, farleg godt! ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. november 2011 #4 Del Skrevet 10. november 2011 Eg synest ofte det er for lite krydder i oppskriftene, og pleier difor å dobble (av og til tripple) kryddermengda. Her er det sjølvsagt viktig å smake seg fram medan ein lagar deigen. (Berre prøv å ikkje ete opp all deigen då, farleg godt! ) mhm, den er så god Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå