AnonymBruker Skrevet 7. november 2011 #1 Skrevet 7. november 2011 må hele byggryn stå en hel natt i vann for at men kan bruke dem i lapskaus eller ken jeg bare la dem koke i lapskausen?? noen spm vet?
dobby Skrevet 7. november 2011 #2 Skrevet 7. november 2011 Heile bygg-gryn bør nok vatnast ut. Men om du synest det er stress, kan du kjøpe det som heiter byggris i staden. Det er forkokte gryn, som ikkje treng utvatning, berre koking i 15 min.
Jompa Skrevet 7. november 2011 #3 Skrevet 7. november 2011 Jeg pleier å legge byggryn i vann over natta, men jeg har også latt dem koke med i (langkokt) suppe uten å bløtlegge først, og det gikk helt fint:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå