-Fisken- Skrevet 9. desember 2003 #2 Skrevet 9. desember 2003 Hvite kakemenn skal stå kjølig 1-2 timer, så det er sikkert noe av det samme når det gjelder pepperkaker. Lykke til
Gjest India Gyllenhaal Skrevet 9. desember 2003 #3 Skrevet 9. desember 2003 Pepperkakedeig bør stå natten over- nei det er ikke tull.
Arwen Skrevet 9. desember 2003 Forfatter #4 Skrevet 9. desember 2003 Da blir det pepperkakebaking i morgen da :D
Nana Skrevet 9. desember 2003 #5 Skrevet 9. desember 2003 Som India skriver så skal den stå natten over - og helst kaldt. Min bestemor pleidde å sette deigen i en bolle med et håndkle over i trappen opp til 2.etg for der var det kaldt. Jeg snek meg forbi, opp og ned mellom første og 2.etg hos henne og "smakte" på deigen når jeg var liten :-) Ble alltid oppdaget, da :-)
Tusenfryd Skrevet 9. desember 2003 #6 Skrevet 9. desember 2003 Den skal stå minst over natten. Men det gjør ikke noe om den står flere dager. Jeg har min i kjøleskapet.
Gjest India Gyllenhaal Skrevet 9. desember 2003 #7 Skrevet 9. desember 2003 Det er ganske mange av deigene til de klassiske julekakene som bør stå kjølig natten over. Sirupssnipper, pepperkaker, smultringer, kransekake, serinakake, jødiske skiver og sikkert mange fler.
chimp Skrevet 9. desember 2003 #8 Skrevet 9. desember 2003 I min oppskrift står det minst 24 timer, men det blir aldri aktuelt her ihuset. Jeg har lagd den nå i kveld og bi byner å bake imorgen ettermiddag.....Det pleier å holde fint.
Gjest gjest1 Skrevet 10. desember 2003 #9 Skrevet 10. desember 2003 Hovedsaken er at den skal bli kald tvers igjennom. Jeg bruker å lage den litt flat og legge i en pose. Lager deigen på morningen og baker den ut på kvelden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå