Gjest Anonymous Skrevet 9. desember 2003 #1 Skrevet 9. desember 2003 Lyst til å prøve å lage baccalao en dag, men vil vite om jeg liker klippfisk først..Så..noen som er gode på å forklare? Ligner det på vanlig torsk, salt eller?
Arnie Skrevet 9. desember 2003 #3 Skrevet 9. desember 2003 :o Forklare en smak... kan være en utfordring! Klippfisk... er i forhold torsk som fenalår er iforhold til lammestek. Eller som skekeskinke er for skinkestek. Det smaker salt, det smaker fisk - relativt utpreget, "speket" fiskesmak. Det smaker sjø. Godt, smaker det - om man da liker smaken av fisk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå