Gå til innhold

Den nye lavkarbo-trenden og den nye "super-maten"


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er egentlig kokosmel og mandelmel sunt? Jeg ser at lavkarbo-tilhengerne baker med disse typene mel i stedet for hvetemel. Er det egentlig mye sunnere enn hvetemel? Jeg har jo lest at begge inneholder mye fiber, at det er lite karbohydrater(mao lav blodsukkerstigning) og at det er hele 40% proteiner i mandelmelet(!)! Men bortsett i fra dette, er det GODT for kroppen?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er neppe grunn til å tro at det er noe mindre sunt enn hvetemel, som jo ikke er spesielt sunt.

Skrevet

bruker ikke kokosmel men johannesbrødkjernemel,fiberhus,pofiber ,proteinpulver .

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...