Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Var i ferd m å lage pepperkakedeig istad, men oppdaget at jeg ikke hadde mer natron igjen! Holdt på å lage den uten, men tenker jeg venter til imorgen....Hva er det egentlig natron gjør for denne deigen??? Og hvordan hadde den artet seg hvis jeg hadde droppet natron???

Videoannonse
Annonse
Gjest sunshine-t
Skrevet

Er ikke natron en form for hevemiddel? Jeg har ikke peiling.. :lol:

Skrevet
Er ikke natron en form for hevemiddel? Jeg har ikke peiling.. :lol:

Jo, var det jeg mente....et el annet sånt!!!

Gjest India Gyllenhaal
Skrevet

Natron er ett hevemiddel og kan ikke erstattes med gjær eller bakepulver. Står det Natron i oppskriften SKAL det være Natron.

Gjest sunshine-t
Skrevet

hadde vel blitt en passe flat deig?*later som jeg har kjempepeiling..:ler:* men jeg husker jeg bakte en gang og glemte natron, da ble kaka heeelt flat...panneflat... :oops:

Skrevet

Du kan også bruke hjortetakksalt.

Bakepulver har ingenting med dette å gjøre.

Skrevet

Fortsetter idag jeg.............Ferdig smeltet smør, sukker og sirup står i gryta, krydder, melk og mel er målt opp, så idag blir det jo bare å smelle sammen deigen.....Skal stå kaldt i kjøleskapet et døgn, så imorgen blir den stooooore kjevle, stikke ut, skjære til og steke-dagen.........

*husk og kjøpe natron, husk og kjøpe natron*

Skrevet

Hehe.. glemte hornsalt i kakene mine en gang, jeg..

De ble HAAARDE! :o

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...