Gå til innhold

Syltet gresskar


Anbefalte innlegg

Skrevet

Siden der er store oransje gresskar overalt nå så kom jeg til å tenke på jeg har planlagt å prøve meg på å lage syltet gresskar. Husker fra jeg var liten at dette passet godt til fiskesuppe. Jeg antar at de oransje ikke er dyrket for primært å spises, kjernene er kanskje ok.

Er det noen som vet hva slags type gresskar som passer til slikt og når de er å få tak i?

Skrevet

De digre oransje gresskarene som er overalt nå er perfekte til å sylte og i andre retter.

Liker dem godt ovnsbakt med bare litt olivenolje og salt og pepper som tilbehør til både kjøtt og fisk.

Skrevet

Akkurat. Da får jeg vel gjøre et forsøk i helgen :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...