skrue Skrevet 26. oktober 2011 #1 Skrevet 26. oktober 2011 Siden der er store oransje gresskar overalt nå så kom jeg til å tenke på jeg har planlagt å prøve meg på å lage syltet gresskar. Husker fra jeg var liten at dette passet godt til fiskesuppe. Jeg antar at de oransje ikke er dyrket for primært å spises, kjernene er kanskje ok. Er det noen som vet hva slags type gresskar som passer til slikt og når de er å få tak i?
pulverheksa Skrevet 27. oktober 2011 #2 Skrevet 27. oktober 2011 De digre oransje gresskarene som er overalt nå er perfekte til å sylte og i andre retter. Liker dem godt ovnsbakt med bare litt olivenolje og salt og pepper som tilbehør til både kjøtt og fisk.
Gjest navnelapp Skrevet 27. oktober 2011 #3 Skrevet 27. oktober 2011 Dei digre oransje er kjempefine! Eg lagar ofte suppe av dei, og her er ei "kutte-oppskrift".
skrue Skrevet 27. oktober 2011 Forfatter #4 Skrevet 27. oktober 2011 Akkurat. Da får jeg vel gjøre et forsøk i helgen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå