tusse75 Skrevet 23. oktober 2011 #1 Skrevet 23. oktober 2011 Ja, som overskrifte sier vil jeg gjerne ha meninger angåendes speltpizza. Er det bare å bytte ut hvetemel eller må man ha mere eller mindre av spelt oppi? Har lest at deigen kan bli klisette. Helst uten hvetemel, rug da.
ashera Skrevet 24. oktober 2011 #2 Skrevet 24. oktober 2011 Du kan bare bytte ut hvetemel med speltmel. For å få like god heving, anbefales det å tilsett litt askorbinsyre (C-vitamin) eller rett og slett en spiseskje appelsinjuice i deigen, men det går bra også uten.
tusse75 Skrevet 30. oktober 2011 Forfatter #4 Skrevet 30. oktober 2011 Har en sånn oppskrift: 400 g mel 1,5 dl melk 1 dl vann litt gjær 1 ss smør salt Skal jeg tilsette 1 ss appelsinjuice. Gjør det ikke noe at det er melk oppi?
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2011 #5 Skrevet 30. oktober 2011 Jeg ville ikke ha brukt melk og smør. Bruk bare vann (og appelsinjuice), og bruk gjerne olivenolje i stedet for smør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå