Amber Skrevet 7. desember 2003 #1 Skrevet 7. desember 2003 I min oppskrift skal det være smør. Men hver gang jeg baker kokosmakroner, så "renner" smøret igjennom makronene og ned på bakepapiret nar jeg har satt de inn i ovnen. Slik blir den en seig gummiaktig kant under. Heslig! Hvorfor blir det slik?
Gjest Brunhilde Skrevet 7. desember 2003 #2 Skrevet 7. desember 2003 Aner ikke. Tror min oppskrift består av eggehviter, melis og kokosmasse. Eggehviter og melis piskes over vannbad til en SEEEEIG masse, så tilsettes kokosmassen. Det som er spesielt med disse er at de skal stå og tørke minst 2 timer på brettet før de stekes - men de blir gode også!
Redhead Skrevet 7. desember 2003 #3 Skrevet 7. desember 2003 Denne oppskrifta er helt safe og kokosmakronene blir kjempegode :D ! Kokosmakroner 4 eggehviter 3 dl sukker 6 dl kokosmasse Visp eggehvitene lett (skal ikke være stivpiska). Bland med sukker og kokosmasse i en tykkbundet kjele. Sett dem over svak varme, og rør i massen til det blir en sammenhengende deig. Sett topper på platen (m. bakepapir), bruk teskje ellers blir de litt for store. Stekes i 10-15 min., 180 grader, midt i ovnen.
Iset Skrevet 8. desember 2003 #4 Skrevet 8. desember 2003 blir extra gode om dere dypper bunnen i sjokolade.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå