Gå til innhold

Koldtbord og priser


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lurer på; hvor mye betalte dere for koldtbord?

Vi driver på tenker på et koldtbort til bryllupet bestående av følgende retter:

  • Rekeanretning m/majones og sitron

Krepsehaler i aquavittaspic

Røkt laks m/ eggerøre

Gravlaks m/sennepsaus

Spekeskinke, mørr, fenalår m/potetsalat

Røkt skinke m/surkål

Roastbiff m/remulade, rå løk og syltet agurk

Delte egg m/karridressing

Trancert kalkunbryst m/waldorfsalat

Lune elgkarbonader m/bacon og campignon

Osteanretning m/frukt og kjeks

Frisk salat m/dressing

Brød, smør og flatbrød.

For dette er det 168,- pr kuvert.

HEr er det jo ikke noen dessert, så vi tenker litt på dette alternativet også:

(Det som er forrandret fra det førstealternativet er i kursiv)

Viltpate m/tyttebærrømme

Gravet oksefileet m/svart fulkornbrød

Kald helkokt laks m/dillrømme

Rekeanretning m/majones og sitron

Krepsehaler i aquavittaspic

Røkt laks m/ eggerøre

Gravlaks m/sennepsaus

Spekeskinke, mørr, fenalår m/potetsalat

Røkt skinke m/surkål

Roastbiff m/remulade, rå løk og syltet agurk

Delte egg m/karridressing

Trancert kalkunbryst m/waldorfsalat

Lune elgkarbonader m/bacon og campignon

Osteanretning m/frukt og kjeks

Frisk salat m/dressing

Brød, smør og flatbrød.

Husets karamellpudding m/vispet krem og karamellsaus eller

Riskrem m/røs skogsbærsaus

198,- pr. kuvert

_______

Hva av dette ville dere ha satset på?

Alternativ 1, og så "fikset" dessert selv, eller alternativ 2 med "alt" inkludert?

*klem*

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Helt klart alternativ 2!

En ting mindre (dessert) å bekymre seg over.

Skrevet

Kanskje du kan lage desserten selv? Og at det blir billigere enn å velge alternativ 2?

Hvis du ikke vil lage den selv ville jeg gått for alternativ 2.

Skrevet

Dersom vi tar alternativ 1, så blir det multekrem, gele og sjokoladepudding fra Freia til dessert.... (Sånne liters-pakker med gele og sjokoladepudding)

Men det er jo litt kjedlelig det også.

Og det ER jo greit å slippe å tenke på det også.

Men så er det jo psisen - vi får jo garantert til dessert for mindre enn hva det mellomlegget er.

Men så er det kanskje verdt det alikevell???

*tenke*

Jeg og Bananmannen er ikke helt sikre - bra det er "lang" tid igjen :wink:

For to dager siden helte vi mest mot alternativ 1, mens i går var det alternativ 2...

Vanskelig dette

noen andre?

Hvordan er "prisen" på dette i forhold til "normal" pris?

*klem*

Skrevet

For kr 30 pr kuvert hadde jeg helt klart droppet jobben med å måtte lage til dessert selv. Men det kommer selvfølgelig også an på hvor stramt budsjettet er.

Skrevet
Hva skjedde med sodden????     :o

:wink:

Forandringer i planene.

Trenger mye mer serveringshjelp dersom vi skal ha sodd, så da er koldtbord enklere.

Og prisen blir jo noe a-la det samme med sodd+ 11 serveringshjelper eller koldtbord og bare noen (3/4) serveringshjelper :wink:

*klem*

Skrevet

Jeg ville HELT klart gått for alt. 2.

Det er minimalt du sparer ved å lage desserten selv, men du får en ting mindre å tenke på.

Synes det bør være et særdeles enkelt valg ;-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...