Nusse Skrevet 7. desember 2003 #1 Skrevet 7. desember 2003 Dette er nok en fremgangsmåte som får de som sverger til bjørkepinner og langsom koking til å gremmes, men vi har prøvd flere ganger med godt hell. Pinnekjøttet blir veldig mørt og godt! Hvis du har en trykkoker i huset, koker du pinnekjøttet i denne! Vanligvis tar det vel 3-4 timer å koke pinnekjøtt, med trykkoker er det ferdig på 25-30 minutter! (Pinnekjøttet må selvfølgelig vannes meget godt ut før koking, akkurat som vanlig). Det er vel ikke så mange som kjøper ny trykkoker lengre, men det var et populært kjøkkenredskap på 60-70-80 tallet, så det er vel en god del av dem rundt i husene. Trykkoker er også et veldig greit redskap hvis du skal koke seige kjøttstykker, kraftbein o.s.v.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå