AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2011 #1 Skrevet 14. oktober 2011 Samboeren min kom hjem med et nett med blåskjell, og vi tenkte å lage blåskjellsuppe i morgen. Men de fleste oppskriftene inneholder hvitvin, noe vi ikke har. Det er også langt til polet, så hadde vært greit å slippe å ta turen. Finner også oppskrifter hvor det står at en kan droppe vinen, men gjør det retten merkbart kjedeligere? Erfaringer?
Gjest Herr Drue Skrevet 14. oktober 2011 #2 Skrevet 14. oktober 2011 Null stress. Sjekk hvordan Hellstrøm gjør det! Bare stek løk blankt og kok inn litt hvitvinseddik. 1
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2011 #3 Skrevet 14. oktober 2011 Da drar dere på polet Vi brukte en gang cider og sitron.
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2011 #4 Skrevet 14. oktober 2011 Appelsin, sitron og/eller lime er også bra, i kombinasjon med enten fløte eller kokosmelk (sistnevnte da med ting som ingefær, chili etc om du har).
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2011 #5 Skrevet 14. oktober 2011 Takk for svar Jeg vurderer å lage en versjon med ingefær osv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå