Gå til innhold

Teller kalorier - tips til frokost og lunch?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Etter å ha forsøkt utallige kurer og vært innom både lavkarbo og annet har jeg bestemt meg for at det enkleste ofte er det beste. teller derfor kalorier og har funnet ut hvor mye jeg skal ligge på pr dag.

Har to store utfordringer: Frokost og middag

Frokosten synes jeg er vanskeig å variere. Liker all bran og havregrøt, men mener å ha sett her på kg at det er masse sukker i?Er yoghurt og kornblanding en ok frokost?

Når det gjelder middag lager jeg mat fra bunnen, ikke noe halv- eller ferdigfabrikat. Rent kjøtt, fisk + grønnsaker. Lite potet, men litt fullkornspasta/ris. Synes det er vanskelig å beregne hvor mange kalorier jeg får i meg. Alt for tungtvint å veie opp hver enkelt matvare, beregne hvor mange kalorier det medfører i retten og deretter beregne hvor mye av den ferdige maten jeg spiser... Jeg lager jo mat til hele familien.

Er det noe standardnivå man kan sette på en "normal" middag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...