AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2011 #1 Del Skrevet 11. oktober 2011 Etter å ha forsøkt utallige kurer og vært innom både lavkarbo og annet har jeg bestemt meg for at det enkleste ofte er det beste. teller derfor kalorier og har funnet ut hvor mye jeg skal ligge på pr dag. Har to store utfordringer: Frokost og middag Frokosten synes jeg er vanskeig å variere. Liker all bran og havregrøt, men mener å ha sett her på kg at det er masse sukker i?Er yoghurt og kornblanding en ok frokost? Når det gjelder middag lager jeg mat fra bunnen, ikke noe halv- eller ferdigfabrikat. Rent kjøtt, fisk + grønnsaker. Lite potet, men litt fullkornspasta/ris. Synes det er vanskelig å beregne hvor mange kalorier jeg får i meg. Alt for tungtvint å veie opp hver enkelt matvare, beregne hvor mange kalorier det medfører i retten og deretter beregne hvor mye av den ferdige maten jeg spiser... Jeg lager jo mat til hele familien. Er det noe standardnivå man kan sette på en "normal" middag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå