Gå til innhold

Prøvde meg på lammekraft...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg måtte uansett beine ut låret for det gikk ikke inn i ovnen. Så da kunne jeg jo liksågodt koke kraft. Beina i kjelen, litt løk, purre, persillerot, gulrot, laubærblad. Kokte opp og skummet av. Sto vel i ca 3 timer. Og det smakte ingenting!!! Lot det koke en times tid etter at jeg silte den for å redusere men fremdeles var den ubrukelig som kraft. Hva i alle dager gjorde jeg galt??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier å brune bena i langpanna en times tid før jeg koker kraft.

Skrevet

Du burde saget beinet i to deler slik at margen fikk plass i kjelen og "kom seg under vann". Det kan du gjøre selv om kjøttet er kokt og selv om du fryser ned knoken.

Skrevet

Brun beina på 225-250 grader i ca en halvtime. Du kan gjerne brune grønnsakene litt også. Synes du kokte den litt for kort, den kan godt koke i 5-6 timer. Også kommer det litt an på hvor mye vann du brukte i forhold til bein. Prøv å reduser den godt inn så kanskje det kommer frem litt smak.

Skrevet

Beinet var delt flere plasser for å få det i kasserollen. Jeg lurte på om det burde vært brunet først.. men har vanskelig for å tro at det skal utgjøre SÅ stor forskjell?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...