Zzyzx Skrevet 2. oktober 2011 #1 Skrevet 2. oktober 2011 Jeg har to bokser (til sammen 500 gram) mascarpone som egentlig skulle bli brukt til noe, men så ble det ikke sånn likevel. Så hva skal jeg gjøre med dem? Alle forslag mottas. (Kan de fryses, forresten?)
Gjest Lille-pus Skrevet 2. oktober 2011 #3 Skrevet 2. oktober 2011 Hva med å "smelle sammen" en tiramisu i morgen kveld ? Da er den spiseklar på tirsdag....
Gjest shirelle Skrevet 2. oktober 2011 #4 Skrevet 2. oktober 2011 (endret) lager mascarpone pannacotta? Endret 2. oktober 2011 av shirelle
Pingting Skrevet 2. oktober 2011 #5 Skrevet 2. oktober 2011 (endret) Det er ihvertfall godt å bytte ut rømme og endel andre meieriprodukter med mascarpone. En dæsj i tomat- eller spinatsuppa, f.eks. Eller så er mascarponekrem med friske bær en god dessert (har ikke prøvd akkurat den oppskriften, den var en av de første som dukket opp da jeg googla). ...noe som minner meg på da en tidligere kollega av meg skulle inn på et storsenter og kjøpe mascarpone. Hun nevnte "mascarponekrem" i ferskvaredisken, hvorpå den unge, ikke heeelt faglærte jenta bak disken så tomt på henne, blunket et par ganger ekstra og mente hun heller burde spørre i kosmetikkavdelingen. Også har jeg lagret denne oppskriften i bokmerkene mine, men ikke rukket å prøve den enda. Endret 2. oktober 2011 av Pingting
Zzyzx Skrevet 2. oktober 2011 Forfatter #6 Skrevet 2. oktober 2011 Åh, jeg liker ikke tiramisu... Derfor falt det meg ikke inn engang. En annen ting; jeg liker bedre salt enn søtt, så om noen har forslag til middagsretter så settes det også stor pris på. 1
Zzyzx Skrevet 2. oktober 2011 Forfatter #7 Skrevet 2. oktober 2011 Også har jeg lagret denne oppskriften i bokmerkene mine, men ikke rukket å prøve den enda. Dæven. jeg som kjøpte rosmarin i går.
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2011 #8 Skrevet 2. oktober 2011 Du kan lage pannekaker og fylle med mascarpone med litt sukker i. Det blir super middagsmat hvis dere har en suppe først.
goldenchanel Skrevet 2. oktober 2011 #9 Skrevet 2. oktober 2011 mascarpone krem med bjørnebær oppi er NYDELIG
Pingting Skrevet 2. oktober 2011 #11 Skrevet 2. oktober 2011 Dæven. jeg som kjøpte rosmarin i går. *tadaaa!* Men... liker ikke tiramisu? Du er gal.
Zzyzx Skrevet 2. oktober 2011 Forfatter #12 Skrevet 2. oktober 2011 *tadaaa!* Men... liker ikke tiramisu? Du er gal. Ikke mer enn deg, det var du som foreslo samboer under broen-leken. Men tusen takk for tips, folkens, jeg tror ikke det blir vanskelig å bli kvitt disse boksene, som for øvrig var alvorlig grisedyre. :/ Skal nok få til både salt og søtt.
Jill Skrevet 2. oktober 2011 #13 Skrevet 2. oktober 2011 (endret) Prøv denne deilige middagsoppskriften! Vi er bare to, så vanligvis bruker vi en halv boks til den oppskriften, men sist gang lagde vi dobbel porsjon med saus og frøs ned halvparten. I dag tinte vi den, stekte kjøttdeig og hadde pasta til. Synes det smaker nydelig Så at jeg var for sent ute med oppskriften, men det tilsier vel bare at den er god Endret 2. oktober 2011 av Jill 1
Zzyzx Skrevet 2. oktober 2011 Forfatter #14 Skrevet 2. oktober 2011 Hehe, flere enn meg som er fan av Trine ja. Den skal definitivt prøves, jeg hadde helt glemt den!
Zzyzx Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter #16 Skrevet 3. oktober 2011 Oioi. Får nok brukt det opp, ja. Ikke noe problem.
Zzyzx Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter #17 Skrevet 3. oktober 2011 Det ble kyllingen til Trine i dag, men selvsagt med en variasjon eller tre (jeg er ute av stand til å følge middagsoppskrifter slavisk). Senere skal vi ha multer med mascarponekrem. Tusen takk for tips alle sammen, det hjalp. Og spesiell takk til ^^Belle^^ for å linke til Tastespotting, jeg skjønner ikke hvordan jeg har levd uten den.
^^Belle^^ Skrevet 3. oktober 2011 #18 Skrevet 3. oktober 2011 Tusen takk for tips alle sammen, det hjalp. Og spesiell takk til ^^Belle^^ for å linke til Tastespotting, jeg skjønner ikke hvordan jeg har levd uten den. Bare hyggelig. Jeg oppdaget tastespotting for et års tid siden, og bruker bare den (nesten) når jeg skal lete etter oppskrifter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå