Gå til innhold

For mye vann i fårikålen...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva skjer om jeg har hatt for mye vann i fårikålen, ca 1kilo kjøtt og ca en hel kål!?

Skrevet

Ikke vet jeg, men du kan hive oppi mer mel :)

Skrevet

Mel?

Ska det mel i fårikål?

Skrevet

Hvor mye for mye og hvor lenge har den kokt?

Hvis den ikke har koket så lenge tror jeg rett og slett at jeg bare ville helt av litt av vannet.

Du kan lage litt meljevning for å tykne det som er igjen, men ikke for mye, bare litt. Husk å la den koke minst 5 minutter etter at du har hatt jevning i for å unngå melsmak.

Skrevet

mjøl gjer at den ikkje blir så rennende, Mor mi bruker mjøl, men trur ikkje mannen bruker det.

Skrevet

Har kokt i over en time, jeg hadde ca 3-4 dl i, men ska jeg bare sikte mel over? Blir litt vanklig å røre det ut.

Kan jeg bruke maizena?

Skrevet

Nå var jeg ikke annony lenger :gjeiper:

Gjest Yellow Taxi
Skrevet

Fant denne fra hovedsiden, av en eller annen grunn trodde jeg den skulle handle om sex :fnise:

Skrevet

Syns det høres ut som passe mengde jeg, blir nok bra når den er ferdig, altså at kjøttet løsner fra beinet. Mel og annen jevning brukes i noen deler av landet, men om du ikke er vant til det tror jeg du blir litt skuffa. Vent og se du, det går nok bra :jepp:

Skrevet

Det blir mye bedre om du har litt mel i...

Skrevet

vi bruker litt mel i, mellom laga har vi ca en spiseskje pr lag med kål, tilsammen ca to/tre spiseskjer

Skrevet (endret)

du kan jevne den med maizenna om du vil det. ikke noe problem. bare rør ut litt i kaldt vann og tilsett mens det koker.

dette gjør at den ikke blir så rennende og blir mere "saus" ut av det.

synes det er godt.

Endret av Renapur

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...