Gå til innhold

Forslag til hovedrett?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha kamskjell med tilbehør som forrett og tenkte på kjøtt til hovedrett, noen som har noen gode forslag?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi hadde oksemedaljong som hovedrett.

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet

Lammecarrè?

Er ikke så glad i lam:(

Skrevet

Vi hadde oksemedaljong som hovedrett.

Mvh Yvonne :heiajente:

D hørtes godt ut, hva hadde dere som tilbehør?

Skrevet (endret)

D hørtes godt ut, hva hadde dere som tilbehør?

Det var grillet oksemedaljong med broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne.

Selv mannen som ikke liker poteter synes denne retten var god. :)

Mvh Yvonne :heiajente:

Endret av Yvonne
Skrevet

vi hadde kamskjell til forrett, og and til hovedrett :) And var egentlig en selvfølge av oss, det er liksom "signaturretten vår" fra yndlingsrestauranten vår.

Skrevet

vi skal ha hjortemedaljong

Skrevet

Reinsdyrstek, eller medaljonger er kjempegodt og litt eksotisk. Det vil nok passe godt til kamskjellene.

Ellers er jo ytrefilet av okse noe som passer til det aller meste :gjeiper:

Skrevet

Vi skal muligens ha lammelår :) yummi

Skrevet

Vi har snakket om å ha laks, litt utradisjonelt kanskje, men det blir kanskje litt mye fisk etter forretten for din del TS. hmm.

Skrevet

Jeg hadde gått for andebryst :gjeiper: Det er sååå godt

Skrevet

Hva med elgsteik?

Det hadde vi, med rødvinssaus, grønnsaker og fløtegratinerte og kokte poteter. Nydelig!

  • Liker 1
Gjest Solstråla88
Skrevet

Hva med Andeconfit? eller så har du andelår, filet mingon, indrefilet, ytrefilet, mye og velge i. Men er dere glad i hva slags kjøtt ville jeg gått for sesong. Spesielt til et høstbryllup ville jeg gått for vilt. Skriv til med på pm , så kan jeg sette sammen noen hovedretter for deg;) Hilsen Kokken;)

Skrevet

Vi skal ha helstekt hjort ytrefilet med baconstekt rosenkål, glaserte gulrøtter, ovnsstekte poteter og kremet viltsaus :)

  • Liker 2
Skrevet

baconstekt rosenkål

Det hørtes utrolig godt ut! Har aldri hørt om det, hvordan er det tilberedt? :)

Skrevet

Det hørtes utrolig godt ut! Har aldri hørt om det, hvordan er det tilberedt? :)

Litt usikker egentlig.. tror rosenkålen blir kokt som vanlig, så slengt oppi med baconet og stekt litt i fettet der :)

Skrevet

Entrecote i Roquefordsaus.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...