Meg;) Skrevet 30. september 2011 #1 Skrevet 30. september 2011 Vi skal ha kamskjell med tilbehør som forrett og tenkte på kjøtt til hovedrett, noen som har noen gode forslag?
Anglofil Skrevet 30. september 2011 #3 Skrevet 30. september 2011 Vi hadde oksemedaljong som hovedrett. Mvh Yvonne
Meg;) Skrevet 30. september 2011 Forfatter #4 Skrevet 30. september 2011 Lammecarrè? Er ikke så glad i lam:(
Meg;) Skrevet 30. september 2011 Forfatter #5 Skrevet 30. september 2011 Vi hadde oksemedaljong som hovedrett. Mvh Yvonne D hørtes godt ut, hva hadde dere som tilbehør?
Anglofil Skrevet 30. september 2011 #6 Skrevet 30. september 2011 (endret) D hørtes godt ut, hva hadde dere som tilbehør? Det var grillet oksemedaljong med broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne. Selv mannen som ikke liker poteter synes denne retten var god. Mvh Yvonne Endret 30. september 2011 av Yvonne
Niennas Skrevet 30. september 2011 #7 Skrevet 30. september 2011 vi hadde kamskjell til forrett, og and til hovedrett And var egentlig en selvfølge av oss, det er liksom "signaturretten vår" fra yndlingsrestauranten vår.
Almarea Skrevet 2. oktober 2011 #9 Skrevet 2. oktober 2011 Reinsdyrstek, eller medaljonger er kjempegodt og litt eksotisk. Det vil nok passe godt til kamskjellene. Ellers er jo ytrefilet av okse noe som passer til det aller meste :gjeiper:
AnonymBruker Skrevet 8. oktober 2011 #12 Skrevet 8. oktober 2011 Vi har snakket om å ha laks, litt utradisjonelt kanskje, men det blir kanskje litt mye fisk etter forretten for din del TS. hmm.
Tulipan Skrevet 13. oktober 2011 #13 Skrevet 13. oktober 2011 Jeg hadde gått for andebryst :gjeiper: Det er sååå godt
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2011 #14 Skrevet 13. oktober 2011 Hva med elgsteik? Det hadde vi, med rødvinssaus, grønnsaker og fløtegratinerte og kokte poteter. Nydelig! 1
Gjest Solstråla88 Skrevet 14. oktober 2011 #15 Skrevet 14. oktober 2011 Hva med Andeconfit? eller så har du andelår, filet mingon, indrefilet, ytrefilet, mye og velge i. Men er dere glad i hva slags kjøtt ville jeg gått for sesong. Spesielt til et høstbryllup ville jeg gått for vilt. Skriv til med på pm , så kan jeg sette sammen noen hovedretter for deg;) Hilsen Kokken;)
FruN Skrevet 14. oktober 2011 #17 Skrevet 14. oktober 2011 Vi skal ha helstekt hjort ytrefilet med baconstekt rosenkål, glaserte gulrøtter, ovnsstekte poteter og kremet viltsaus 2
bobbi Skrevet 16. oktober 2011 #18 Skrevet 16. oktober 2011 baconstekt rosenkål Det hørtes utrolig godt ut! Har aldri hørt om det, hvordan er det tilberedt?
FruN Skrevet 16. oktober 2011 #19 Skrevet 16. oktober 2011 Det hørtes utrolig godt ut! Har aldri hørt om det, hvordan er det tilberedt? Litt usikker egentlig.. tror rosenkålen blir kokt som vanlig, så slengt oppi med baconet og stekt litt i fettet der
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå