AnonymBruker Skrevet 29. september 2011 #1 Del Skrevet 29. september 2011 Hva kan jeg spise til vårruller? Nå er det begrenset utvalg av saus da jeg ikke skal på butikken, men jeg har soya-saus. ?? Hva med ris? Har hørt om en kål/gulrotsalat, men hvordan lager jeg den? Spagetti? Hjelp!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ananas. Skrevet 29. september 2011 #2 Del Skrevet 29. september 2011 Ris, soyasaus og kål/gulrotsalat hvis du har lyst på.. Ville ikke gått for spagetti.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kreps73 Skrevet 29. september 2011 #3 Del Skrevet 29. september 2011 Jeg bruker ris og soyasaus til vårruller. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2011 #4 Del Skrevet 29. september 2011 Ris, soyasaus og kål/gulrotsalat hvis du har lyst på.. Ville ikke gått for spagetti.. Takk dere Bare helle soya over når de er ferdige? Hvilken kål? Vanlig kål? I strimler? skal det stekes eller kokes? Ts Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mr.Omg Skrevet 29. september 2011 #5 Del Skrevet 29. september 2011 Jeg har ris og mango-ananas-chutney. Å nå ble jeg skiiiikkelig sulten! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jytte Skrevet 29. september 2011 #6 Del Skrevet 29. september 2011 Jeg spiser kun thai-vårruller og da har jeg kun sweet chili-saus til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2011 #7 Del Skrevet 29. september 2011 Hvor mange vårruller til pr persjon? (disse kjøpt på butikken i frysedisken) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bazibaz Skrevet 29. september 2011 #8 Del Skrevet 29. september 2011 (endret) Jeg pleier bare spise vårruller med en sterk chilisaus til. edit: Skriveleif. Endret 29. september 2011 av bazibaz Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
C-girl Skrevet 29. september 2011 #9 Del Skrevet 29. september 2011 Takk dere Bare helle soya over når de er ferdige? Du dypper vårrullene i soyasausen, hvis du heller den over ender du opp med seige vårruller Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glynis Skrevet 29. september 2011 #10 Del Skrevet 29. september 2011 Jeg har aldri ris til, da jeg lager så nydelige vårruller at det ville vært tullerusk å fylle opp magen med ris. Søt chilisaus her også, blandet med litt soyasaus hvis jeg har saltsug. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 29. september 2011 #11 Del Skrevet 29. september 2011 Jeg har søt og veldig sterk chilisaus og stekt ris til. Stekt ris med brokkoli, purre, løk, paprika, gulrot, kål, vannkastanjer, chili etc. Må lages med friske grønnsaker og ikke sånn amerikansk blanding som de ofte bruker på kinesiske restauranter. Jeg kan også ha revet gulrot, finstrimlet kål som blandes sammen med pepper og litt sitronsaus til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mari kontrari Skrevet 29. september 2011 #12 Del Skrevet 29. september 2011 Papayasalat passer bra til hjemmelagde vårruller med chili- eller peanøttdipsaus til. Fins endel forskjellige oppskrifter. så foreslår at du googler og ser hvilke som ser ut til å passe din smak og hva du har mulighet til å få tak i av ingredienser. Nam nam, men vær obs på at den blir sterkere av å stå, så være forsiktig med chilien om du lager den en stund før den skal spises. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lyh Skrevet 30. september 2011 #13 Del Skrevet 30. september 2011 Jeg pleier å spise de med sånne hvite nudler, kutte opp vårullene, ha det over , med strimler av agurk, isbergsalat, og evt. koriander hvis jeg har. Med en saus laget av fiskesaus, eddik, vann, sukker, chilli og hvitløk! Det heller jeg bare over, nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Consensio Skrevet 30. september 2011 #14 Del Skrevet 30. september 2011 I vårrullene så pleier jeg å ha kjøtt, glassnudler, gulrot m.m så ved siden av så har jeg ikke så mye. Et par skåler med sauser (soya, sursøt o.l) og kanskje litt kål. Vårruller er ikke middag for meg, men forrett eller kosemat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Survival Skrevet 30. september 2011 #15 Del Skrevet 30. september 2011 Vi bruker aldri ris eller noe annet sånt tilbehør til vårruller. Det er fordi at alt som skal spises av kjøtt, grønnsaker og nudler er inni vårrullen. Derfor bruker vi sweet chili saus (gjerne hjemmelaget) på siden og dypper i det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lykkelitenen Skrevet 30. september 2011 #16 Del Skrevet 30. september 2011 Vi bruker aldri ris eller noe annet sånt tilbehør til vårruller. Det er fordi at alt som skal spises av kjøtt, grønnsaker og nudler er inni vårrullen. Derfor bruker vi sweet chili saus (gjerne hjemmelaget) på siden og dypper i det. Me too Har også en skål med litt soyasaus, veldig godt å dyppe i litt soyasaus og så dyppe i chiliausen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
otilie Skrevet 30. september 2011 #17 Del Skrevet 30. september 2011 salat og sweet chili saus. namnam <3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå